Ideja

unnamed_17.jpg

Natječaj za izlaganje u HDD galeriji

Hrvatsko dizajnersko društvo poziva autore i autorske timove (dizajnere i one bliskih disciplina, kritičare, teoretičare i kustose) na predlaganje izložbi i projekata za program HDD galerije u 2020. godini. Rok za prijavu prijedloga je 28. lipnja.
unnamed_15.jpg

Umjetnički pojmovnik javnog prostora u Slavonskom Brodu

Otvoreni likovni pogon i Muzej Brodskog Posavlja pozivaju mlade umjetnike i umjetnice do 33. godine starosti da se prijave za sudjelovanje na seminaru na kojem će zajedno s građanima*kama Slavonskog Broda osmisliti privremene umjetničke intervencije na teme koje su relevantne za život u tom gradu. Sastavni dio prijave je prijedlog intervencije. Rok za prijavu je 7. lipnja.
print_zine_2019.jpg

Radionica izrade fanzina Print Zine

Udruga Prostor urbane kulture organizira besplatnu radionicu izrade fanzina koja će se održati od 24. do 28. svibnja u prostoru udruge - Kasarna u Fažani. Radionica je namijenjena mladima od 15 do 35 godina koji se interesiraju za kreativan rad. Radionica će se održavati u poslijepodnevnim satima, od 17 do 21 sat, a broj polaznika je ograničen.
eko_pan_dan_otvorenih_vrata.png

Dan otvorenih vrata u Eko Panu

Karlovačka udruga Eko Pan pridružuje se Danu otvorenih vrata udruga, 17. i 18. svibnja. Program donosi radionicu i razmjenu sadnica i sjemena. Sudjelovanje na radionici je besplatno.
natjecaj_2020.jpg

Natječaj Galerije Modulor za izlaganje u 2020.

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor (za arhitekturu i dizajn) raspisuje natječaj za izlaganje samostalnih izložaba, kustoskih koncepcija i problemskih izložaba vezanih za arhitekturu i dizajn te fotografiju u 2020. godini. Natječaj je otvoren do 14. lipnja.