Ideja

mladi_logo1.png

Mladi, uključite se u istraživanje o potrebama mladih

Ako si iz Međimurske županije i imaš između 14 i 30 godina, udruga Zora poziva te da sudjeluješ u istraživanju o potrebama mladih. Popunjavanje upitnika traje do 10 minuta, a u njemu imaš prilike reći što ti misliš kakvo je stanje vezano uz mogućnost sudjelovanja mladih i koje potrebe mladi imaju vezano uz događanja, stjecanje znanja i vještina, sigurnost, informiranost, mogućnost zapošljavanja i ostale teme važne mladima.
unnamed_8.png

Nominiraj najdobru kampanju u 2018. godini!

Treću godinu zaredom Brodoto je potrazi za najboljim društveno korisnim kampanjama i nagrađuje one koji su najglasnije i najupornije radili na stvaranju pozitivnih društvenih promjena. Prijave do 14. veljače.
radionica_distribucije.jpg

Radionica distribucije

Mario Kozina će u sklopu Gledališta održati radionicu distribucije, u subotu 16. veljače u maloj dvorani kina Tuškanac. Radionica je besplatna i otvorena za sve filmaše. Prijave do 12. veljače.
volonteri_velika.jpg

Natječaj za dodjelu nagrada najboljim volonterima

Volonterski centar Koprivnice, program Udruge Kopriva, u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i ove godine organizira izbor najboljih koprivničkih volontera u prethodnoj godini. Pravo predlaganja volontera imaju udruge, institucije i tvrtke s područja grada Koprivnice koje su organizirale volontiranje u protekloj godini uz napomenu da volonter ne mora biti član udruge koja ga predlaže. Prijave do 25. veljače.
hkp.png

Nagrada Dijana Klarić

Nagrada Dijana Klarić dodjeljuje se u pet kategorija: najbolji putopis, najbolja putopisna fotografija, najbolji putopisni film, najbolji projekt i putnik godine. Prijave do 1. travnja.
sff.jpg

Otvorene prijave za Star Film Fest 2019.

Međunarodni filmski festival, Star Film Fest, doživit će svoje šesto izdanje! Festival će se održati od 29. do 31. kolovoza u Sisku. Za dobar program potrebni su nam i dobri filmovi, stoga ovim putem proglašavamo prijave za natjecateljski dio programa otvorenima! Prijave traju do 15. svibnja.
distune.png

Let’s Talk About Music

Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri edukativna modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije. Svaki je modul zamišljen kao interaktivno učenje, koje će voditi gosti predavači iz nabrojanih područja. Prijave do 2. veljače.
dox_logo_negativ_copy74464.jpg

ZagrebDox 2019. - natječaj za volontere

Petnaesto izdanje festivala dokumentarnog filma ZagrebDox održat će se od 24. veljače do 3. ožujka. Kao i dosadašnjih godina, traže ljubitelje filma i druženja koji su spremni na 5-6 sati dnevno postati dio ZagrebDox tima. Natječaj je otvoren do 7. veljače.
predavanja_naslovna.jpg

Javni poziv za besplatna vrtlarska predavanja

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom kreće s organizacijom seta ovogodišnjih proljetnih predavanja. Posjetit će nekoliko mjesta/gradova u Hrvatskoj i održati besplatna predavanja. Otvoren je poziv organizatorima predavanja (udruge, knjižnice, institucije i sl.) koji bi željeli ugostiti predavanje - potrebno je slijediti nekoliko jednostavnih uputa i besplatna vrtlarska predavanja stižu u vaš grad. Prijave do 5. veljače.