Novac

Foto: hrt_prtsc

Natječaj za izradu plakata - rad po mjeri čovjeka

Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Sekcija mladih SSSH, nastavljajući tradiciju, raspisuju natječaj za izradu plakata povodom Međunarodnog praznika rada. U želji da se potakne mlade, ali i sve ostale, na razmišljanje o značenju i važnosti kvalitete radnih mjesta, pozivaju na sudjelovanje u obilježavanju Praznika rada prijavom na natječaj i izradom plakata pod temom: Rad po mjeri čovjeka - moja vizija dobrog radnog mjesta. Prijave do 13. travnja. Najbolji radovi dobit će novčane nagrade.
natjecaj_donacije_2018_hep.jpg

HEP - Natječaj za donacije 2018.

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je 1. ožujka Natječaj za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2018. godini. Prijave su otvorene do 30. ožujka.
otpbanka_natjecaj.jpg

Natječaj za dodjelu donacija OTP banke

Udruge, klubovi i ustanove u Hrvatskoj: imate li dobar društveno koristan projekt, prijavite se do 19. ožujka na naš godišnji natječaj za dodjelu donacija, pozivaju iz OTP banke.
maslina_hrana_zdravlje_poljoprivreda_priroda_biljke_mk.jpg

Objavljen novi natječaj - 360 milijuna kuna za biljnu proizvodnju

Danas je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila novi natječaj iz mjere 4 Programa ruralnog razvoja za tip operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava. Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom Natječaju iznosi 360.000.000,00 kuna.