Novac

natjecaj_donacije_2018_hep.jpg

HEP - Natječaj za donacije 2018.

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je 1. ožujka Natječaj za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2018. godini. Prijave su otvorene do 30. ožujka.
otpbanka_natjecaj.jpg

Natječaj za dodjelu donacija OTP banke

Udruge, klubovi i ustanove u Hrvatskoj: imate li dobar društveno koristan projekt, prijavite se do 19. ožujka na naš godišnji natječaj za dodjelu donacija, pozivaju iz OTP banke.
maslina_hrana_zdravlje_poljoprivreda_priroda_biljke_mk.jpg

Objavljen novi natječaj - 360 milijuna kuna za biljnu proizvodnju

Danas je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila novi natječaj iz mjere 4 Programa ruralnog razvoja za tip operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava. Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom Natječaju iznosi 360.000.000,00 kuna.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy11806.jpg

Natječaj za dodjelu jednokratnih financijskih podrški za 2018. godinu

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Natječaj za dodjelu jednokratnih financijskih podrški usmjerenog jačanju kapaciteta udruga u području razvoja socijalnih usluga i interventnoj pomoći organizacijama civilnog društva. Rok za dostavu prijava je kontinuirano tijekom 2018. godine ili do isteka dostupnosti osiguranih financijskih sredstava.