Novac

unnamed_2.jpg

Natječaj za izradu street art intervencije

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u okviru EU projekta CreArt 2.0.raspisuje natječaj za umjetnika/-icu ili koautore koji će izvesti jednu street art intervenciju. Odabranom umjetniku ili umjetnici osigurat će se umjetnički honorar u iznosu 7.000,00 kn bruto te materijal i tehnička oprema u iznosu do 8.000,00 kn. Prijave do 31. kolovoza.
epim_natjecaj.jpg

Otvoren natječaj za one koji se bave inkluzijom i integracijom

Europski program za integraciju i migraciju (EPIM) i Impact Hub su otvorili natječaj za one koji se bave inkluzijom i integracijom. Traže se socijalno inovativna rješenja (projekti, procesi, usluge i prakse) koja se bave izazovima uključivanja mladih migranata u društvo. Rok za prijavu je 31. srpnja.
prijava.jpg

Poziv na dostavu projektnih prijedloga Švicarsko-hrvatskog programa suradnje

Ured za udruge objavljuje Poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru Švicarsko-hrvatskog programa suradnje. Cilj Poziva "Osnaživanje doprinosa organizacija civilnoga društva obrazovanju za održivi razvoj za unaprjeđenje ekonomske i socijalne kohezije" je promicati doprinos organizacija civilnoga društva ekonomskoj i socijalnoj koheziji te održivom razvoju lokalne zajednice. Prijavitelji će moći svoje projektne prijedloge podnositi unutar dva roka: 10. prosinca 2019. i 11. ožujka 2019.
kultura_nova_copy96640.jpg

Kultura nova: Program podrške

Zaklada Kultura nova je u okviru Programa podrške 2018 s rokom prijave 30. kolovoza. objavila javne pozive na predlaganje programa i projekata.
upitnik_679x350_copy47121.jpg

Natječaj za dodjelu sredstava Zaklade Adris

Natječaj za dodjelu sredstava Zaklade Adris objavljen je 24. svibnja, a prijave su moguće do 26. lipnja. Sredstva se dodjeljuju za programe - Znanje i otkrića te program Stvaralaštvo, ekologija, baština i dobrota.
nejednakost_izvor_vox_feminae_copy81283.jpg

Stvaramo jednake mogućnosti

HBOR je raspisao javni natječaj za dodjelu donacija za provođenje humanitarnih projekata, unapređenje kvalitete života i/ili zdravlja te poticanje socijalne uključenosti na područjima Republike Hrvatske s manje mogućnosti. Prijave se podnose do 20. lipnja.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy18834.jpg

Natječaj za udruge u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljuje Poziv za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2018. godini kojim poziva udruge koje su programski usmjerene na rad s djecom i/ili mladima u RH da se prijave za financijsku podršku projektima koji doprinose prevenciji nasilja nad i među djecom i mladima na području Republike Hrvatske. Natječaj traje do 20. lipnja
potrosaci.jpg

Natječaj Savjetovanje potrošača

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je natječaj za dodjelu financijske podrške za provedbu projekta Savjetovanje potrošača II./2018. Rok za prijave je 6. lipnja.
zagrebacka_banka_natjecaj.jpg

Zagrebačka banka raspisala natječaj Kultura i znanost

Zagrebačka banka je raspisala natječaj Kultura i znanost kojim će poduprijeti realizaciju najboljih projektnih prijedloga iz područja kulture, nezavisne kulturne scene te obrazovanja i znanosti koji uključuju primjenu novih medija i tehnologija u kulturi i umjetnosti te znanstvene i istraživačke projekte. Rok za prijavu je 12. lipnja.