Novac

youth_01.jpg

European Youth Together 2018

Projektom Europski mladi zajedno podupirat će se inicijative barem pet organizacija za mlade iz pet različitih zemalja koje su prihvatljive za program Erasmus+ kako bi se razmjenjivale njihove ideje o EU-u, ohrabrivalo šire građansko sudjelovanje i poticao osjećaj građanstva EU-a. Rok za predaju projektnih prijedloga je 25. svibnja.
zeleni_krovovi.jpg

Natječaj za Zeleni pojas 2018.

Ina je objavila javni natječaj za sufinanciranje ekoloških projekata Zeleni pojas. Natječaj se objavljuje jednom godišnje uoči Dana planeta Zemlje, a pozvane su organizacije civilnog društva, obrazovne ustanove, dobrovoljna vatrogasna društva te parkovi prirode da prijave svoje projekte iz područja zaštite okoliša i prirode. Natječaj traje od 23. travnja do 27. svibnja.
life.jpg

Otvoren LIFE natječaj 2018

Otvoren je natječaj za prijavu projektnih prijedloga na Program LIFE u 2018. godini. Ove godine kroz Program LIFE ulaže se gotovo 400 milijuna € u očuvanje prirode, zaštitu okoliša i klimatske aktivnosti.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy58090.jpg

Peto izdanje Moj Zaba Start natječaja

Zagrebačka banka pokrenula je peto izdanje projekta Moj Zaba Start kroz koji nagrađuje inovativne ideje i projekte u poduzetništvu, kulturi i znanosti te društvu. Kroz tri istoimena natječaja Zaba će tako i ove godine dodijeliti potpore ukupne vrijednosti gotovo milijun kuna, ali i omogućiti edukacije te promociju najboljih. Svi koji spremaju inovativan projekt mogu se prijaviti na natječaj do 12. lipnja.
zaklada_112_copy89661.jpg

Nacionalna zaklada raspisala natječaj Naš doprinos zajednici

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva je raspisala natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici. Ovaj natječaj je jedini decentralizirani natječaj Nacionalne zaklade kojim se već 15 godina doprinosi razvoju građanskih akcija u lokalnim zajednicama. Rok za prijavu je 10. svibnja.
upitnik_679x350_copy33846.jpg

Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva

Ured za udruge je objavio Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu. Rok za prijavu je 4. lipnja.