Novac

kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy47640.jpg

Otvoreni Privrednikovi natječaji za stipendiranje

Srpsko privredno društvo Privrednik otvorilo je Natječaj za dodjelu stipendija srednjoškolcima i studentima za školsku/akademsku godinu 2019/20. iz Fonda Vladimir Matijević, kao i Natječaj za dodjelu stipendija odličnim studentima za akademsku godinu 2019/20. iz Fonda Ivana Vujnović. Natječaji će biti otvoreni do 14.10.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy40486.jpg

Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima

Ministarstvo za demografiju, mlade i socijalnu politiku objavilo je poziv udrugama mladih i za mlade te jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave za prijavu za financiranje projekata usmjerenih mladima. Rok za prijavu je 30. kolovoza.
Foto: Ryu Voelkel

Ispričajte priču o inkluziji i antidiskriminaciji kroz nogomet

Međunarodna mreža za antidiskriminaciju i inkluziju u nogometu Fare Network objavila je poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za listopadske tjedne akcije Football People Action Weeks. Financijska sredstva u iznosu do 2.500,00 eura su na raspolaganju udrugama i neformalnim skupinama koje žele organizirati aktivnosti na lokalnom ili regionalnom nivou, kojima će se promovirati različitost i društvena inkluzija. Prijave do 11. kolovoza.