Novac

esdw2020.jpg

Nagrada Europske unije za održivu energiju

EUSEW2020 vas poziva da se prijavite za EU nagrade za održivu energiju! Fokusira li se vaš rad na čistu, održivu i obnovljivu energiju? Vjerujete li da vaš projekt zaslužuje paneuropsko priznanje? Tijekom Europskog tjedna održive energije (EUSEW) od 22. do 26. lipnja 2020., slavit će se izvanredni projekti zbog svoje inovativnosti i učinka. Rok za prijavu je 27. siječnja 2020.
plakatn.jpg

Međunarodni javno-pozivni natječaj za plakat: (RE)IMAGINING EUROPE

Hrvatsko dizajnersko društvo raspisuje međunarodni javno-pozivni natječaj za plakat na temu (RE)IMAGINING EUROPE. Natječaj je otvoren svim dizajnerima iz Europe te za 10 pozvanih autora odabranih od strane organizatora. Zainteresirani dizajneri mogu poslati natječajne radove zaključno do 31. prosinca.
announcement_open_for_entries_1.jpg

European Press Prize

Svake godine, European Press Prize nagrađuje najveće uspjehe u europskom novinarstvu kroz četiri kategorije (svaka vrijedi €10,000). Otvoren je poziv za ovogodišnje prijave. Prijaviti se možete do 13. prosinca.
mediji_freepress.net_copy30859.png

Natječaj za sufinanciranje programa na temu poticanja medijske pismenosti u 2020. godini

Vijeće za elektroničke medije raspisalo je Javni poziv za prikupljanje ponuda za sufinanciranje projekata, manifestacija, seminara, konferencija, radionica, predavanja, pripreme i/ili izrade edukacijskih materijala ili istraživanja čija bi tema bila medijska pismenost, njen razvoj i osvještavanje njene važnosti, kao i s njima povezana područja i projekti. Rok za dostavu ponuda je 19. prosinca.