Novac

life.jpg

Otvoren LIFE natječaj 2018

Otvoren je natječaj za prijavu projektnih prijedloga na Program LIFE u 2018. godini. Ove godine kroz Program LIFE ulaže se gotovo 400 milijuna € u očuvanje prirode, zaštitu okoliša i klimatske aktivnosti.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy58090.jpg

Peto izdanje Moj Zaba Start natječaja

Zagrebačka banka pokrenula je peto izdanje projekta Moj Zaba Start kroz koji nagrađuje inovativne ideje i projekte u poduzetništvu, kulturi i znanosti te društvu. Kroz tri istoimena natječaja Zaba će tako i ove godine dodijeliti potpore ukupne vrijednosti gotovo milijun kuna, ali i omogućiti edukacije te promociju najboljih. Svi koji spremaju inovativan projekt mogu se prijaviti na natječaj do 12. lipnja.
zaklada_112_copy89661.jpg

Nacionalna zaklada raspisala natječaj Naš doprinos zajednici

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva je raspisala natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici. Ovaj natječaj je jedini decentralizirani natječaj Nacionalne zaklade kojim se već 15 godina doprinosi razvoju građanskih akcija u lokalnim zajednicama. Rok za prijavu je 10. svibnja.
upitnik_679x350_copy33846.jpg

Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva

Ured za udruge je objavio Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu. Rok za prijavu je 4. lipnja.
mladi.jpg

Projekti izgradnje mira

Organizacija Peace First nudi mini novčane potpore koje su dostupne mladima diljem svijeta za projekte izgradnje mira.