Rad

gong_velika_copy57049.jpg

Gong zapošljava - Open data projekt

Gong je raspisao natječaj za zapošljavanje osobe koja ima aktivističko srce, softverski mozak, pametan jezik i vještine vođenja projekta - upravljanja vremenom, ljudima i financijama. Nudi se prilika za realizaciju digitalnih projekta od javnog interesa, stvaranje socijalnog kapitala van utrke za financijskom profitom, za plaću od 10 100 do 11 850 kuna bruto. Prijave traju do 18. travnja.
upitnik_679x350_copy74921.jpg

UPIT traži osobnog/u asistenta/icu

Udruga paraplegičara i tetraplegičara (UPIT) Osječko-baranjske županije traži osobnog/u asistenta/icu u Osijeku, na ugovor na određeno vrijeme, radi zamjene do četiri mjeseci. Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Rok za prijavu je do srijede, 22. ožujka.
vcz_copy29681.png

VCZ traži voditelja/icu razvojnih projekata

Za razvoj volontiranja poslovnog sektora te samofinanciranja udruge, Volonterski centar Zagreb traži inovativnu, proaktivnu, odgovornu, poduzetnu i umreženu osobu, otvorenu i izravnu u komunikaciji, te vještu u razvoju suradničkih odnosa. Rok za prijavu je 20. ožujka.
kulturanova_copy46716.png

Natječaj za suradnika programa podrške

Zaklada Kultura nova objavila je 15. veljače 2017. Javni natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Zakladi na radnom mjestu suradnika programa podrške. Natječaj je otvoren 14 dana od dana objave.
ipe.jpg

IPE traži suradnika/icu u komunikacijama

Institut za političku ekologiju vas poziva da se prijavite za uzbudljiv i kreativan posao suradnika/ice u komunikacijama na kojem ćete raditi na daljnjem razvoju javne vidljivosti IPE i rada kroz društvene medije. Prijavite se do 25. veljače.
cover01.png

Natječaj za zapošljavanje koordinatora/koordinatorice programa

Umjetnička organizacija Kreativni laboratorij suvremenog kazališta KRILA objavljuje Natječaj za zapošljavanje koordinatora/ koordinatorice programa – 1 izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme sa zasnivanjem radnog odnosa od 15. veljače 2017. godine. Natječaj je otvoren do 24. siječnja.