Rad

ipe.jpg

IPE traži suradnika/icu u komunikacijama

Institut za političku ekologiju vas poziva da se prijavite za uzbudljiv i kreativan posao suradnika/ice u komunikacijama na kojem ćete raditi na daljnjem razvoju javne vidljivosti IPE i rada kroz društvene medije. Prijavite se do 25. veljače.
cover01.png

Natječaj za zapošljavanje koordinatora/koordinatorice programa

Umjetnička organizacija Kreativni laboratorij suvremenog kazališta KRILA objavljuje Natječaj za zapošljavanje koordinatora/ koordinatorice programa – 1 izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme sa zasnivanjem radnog odnosa od 15. veljače 2017. godine. Natječaj je otvoren do 24. siječnja.
wwf_logo_copy59904.jpg

Konzultant za EIA/SEA na području hidroenergetike

WWF Adria u okviru svojih aktivnosti vezanih uz neodrživi razvoj hidroenergetike na području Republike Hrvatske traži konzultanta za pružanje usluga izrade "sveobuhvatne analize zakonodavnog okvira za sudjelovanje javnosti u postupcima procjene utjecaja na okoliš i strateške procjene utjecaja na okoliš". Prijave do 30. listopada.
europski_parlament_foto_europarl.europa.eu.jpg

Europski parlament: Natječaj za osobe s invaliditetom za plaćeno stažiranje

Europski parlament nudi plaćeno stažiranje za osobe s invaliditetom u sklopu programa koji traje pet mjeseci, bez obzira na razinu obrazovanja: od apsolvenata na sveučilištima ili odgovarajućim institucijama do onih čije je obrazovanja ispod te razine. Prva grupa stažiranja u Luxembourgu počinje 1. ožujka 2017., a rok za prijavu na natječaj je 15. listopada ove godine, dok druga započinje 1. listopada 2017., a rok za prijavu je 15. svibnja 2017. godine.
rc_faces01.jpg

Poziv za suradnike na EU projektu Risk Change/ Riskiraj promjenu!

Muzej moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci poziva zainteresirane pojedince, organizacije, institucije, volonterske inicijative, udruge civilnog društva na suradnju na europskom projektu RISK CHANGE / RISKIRAJ PROMJENU! (1. 6. 2016. – 31. 5. 2020.). Rok za prijavu je 7. listopada.