Rad

rc_faces01.jpg

Poziv za suradnike na EU projektu Risk Change/ Riskiraj promjenu!

Muzej moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci poziva zainteresirane pojedince, organizacije, institucije, volonterske inicijative, udruge civilnog društva na suradnju na europskom projektu RISK CHANGE / RISKIRAJ PROMJENU! (1. 6. 2016. – 31. 5. 2020.). Rok za prijavu je 7. listopada.
honorarci_infozona.jpg

Info zona traži honorarne suradnike

Info zona iz Splita traži honorarne suradnike u realizaciji edukacija, radionica, tematskih večeri i sličnih događanja u novoj sezoni događanja koja počinje u rujnu. Motivacijsko pismo, životopis i kratak opis aktivnosti potrebno je do 16. srpnja poslati putem obrasca dostupnog na stranici Info zone.
wwf_logo_copy59904.jpg

WWF Adria traži konzultanta/konzultanticu

WWF Adria raspisao je natječaj za konzultanta/icu za Rights Based Approach & Gender mainstreaming u sklopu projekta Zaštićena područja za prirodu i ljude. Natječaj traje do 10. srpnja, a svi kandidati koji zadovoljavaju uvjete mogu poslati prijavu putem e-maila.
upitnik_679x350_copy73184.jpg

Voditelj/ica radne terapije

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije traži voditelja/icu (2) radne terapije na puno radno vrijeme. Na natječaj se možete prijaviti do 13. lipnja.
cover_tff_bruketa_zinic.jpg

Volontiranje na Tabor Film Festivalu

Tabor Film Festival poziva sve zainteresirane volontere da se priključe i sudjeluju u realizaciji 14. izdanja festivala koji će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja, što je izvrsna prilika za skupiti dragocjeno iskustvo i upoznati nove ljude. Prijave su moguće do 20. lipnja.