Rad

birn_prtscr_copy32575.jpg

BIRN traži suradnika/cu u Hrvatskoj

Regionalni BIRN Hub sa sjedištem u Sarajevu traži novinara ili novinarku iz Hrvatske za svoje online izdanje – analitičku web publikaciju Balkan Insight. Rok za prijave je 15. ožujka.
udruga_roda_copy41804.jpg

Rode traže ilustratora/icu za knjigu

Za potrebe Erasmus projekta 3P+ Positive Pregnancy, Birth and Postpartum, udruga Roda poziva na dostavu ponuda za izradu ilustracija za opremu knjige o trudnoći i porodu. Knjiga je namijenjena trudnicama, posebno onima koje su trudne prvi put, a pisat će se na engleskom jeziku te prevesti na hrvatski, slovenski i češki jezik. Prijave do 28. veljače.
domino.jpg

Natječaj za radno mjesto producenta

Udruga Domino raspisuje natječaj za radno mjesto producenta. Radno mjesto uključuje rad na produkciji festivala Domina (Queer Zagreb, Perforacije, Sounded bodies) te ostalim programima udruge, kao i rad s medijima i društvenim mrežama. Posao se provodi u fleksibilnom i uhodanom timu, uz segmente rada koji se provode samostalno. Prijave do 26. veljače.
reciklirano_imanje_vukomericu_dobilo_svoju_ekoknjiznicu_slika_354146_1.jpg

Reciklirano imanje - Vukomerić traži pravnika ili pravnicu

Kako je sjeme vrlo bitno jer je osnova uzgoja hrane i predstavlja suverenitet jedne države, a od 2014. godine proglašeno je i nematerijalnom kulturnom baštinom UNESCO-a, Reciklirano imanje Vukomerić odlučilo se više posvetiti uzgoju sjemena, ali i dobro proučiti politiku sjemena. Za takvo nešto potrebna im je osoba koja se razumije u pravo i koja će se zajedno s njima boriti za suverenitet sjemena.
udruga_zamisli_logo_copy86990.png

Udruga Zamisli traži koordinatora/icu aktivnosti

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli objavila je natječaj za koordinatora/icu aktivnosti na lokalnoj razini regionalnog Info centra za mlade Zagreb, na određeno – na šest mjeseci uz probni rok od mjesec dana, radi novootvorenih poslova. Rok za prijavu je 24. siječnja.
zelenaistra.jpg

Zelena Istra objavila javni poziv za stručno osposobljavanje

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Udruga Zelena Istra iz Pule je raspisala javni poziv za primanje osobe na stručno osposobljavanje na radnom mjestu stručna suradnica/ik na programu Zelenog telefona. Natječaj je otvoren do 5. siječnja.
zagrebpride2017_copy55095.png

Zagreb Pride zapošljava

Zagreb Pride traži motiviranu i odgovornu osobu koja dijeli vrijednosti i principe djelovanja Zagreb Pridea, drži do unaprjeđenja položaja LGBTIQ osoba u Hrvatskoj te je tom cilju spremna doprinijeti svojim znanjima na područjima zagovaranja prava LGBTIQ osoba, s posebnim naglaskom na istraživanja i edukacije. Natječaj za programskog asistenta/asistenticu otvoren je do 1. prosinca.
upitnik_679x350_copy47730.jpg

Natječaj za posao - Hrvatski pravni centar

Hrvatski pravni centar objavio je natječaj za obavljanje poslova Savjetnika/savjetnice ili stručnog suradnika/suradnice za financijsko poslovanje neprofitne organizacije. Prijave do 12. listopada.