Rad

safu.jpg

SAFU zapošljava

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije raspisala je Javni natječaj za zapošljavanje na više radna mjesta. Rok za prijavu je 17. srpnja.
zenske_studije.jpg

Oglas za asistenta/icu financija

Centar za ženske studije traži asistenticu ili asistenta financija, na honorarnoj bazi, s mogućnošću stručnog osposobljavanja te zapošljavanja. Rok za prijavu je 3. rujna.
vlada_hr.wikipedia_copy97845.jpg

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina zapošljava

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina raspisuje oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, za 1 savjetnika u Vladi i Vladinom uredu i 1 stručnog suradnika. Rok za prijave je osam dana od objave natječaja (od 26. lipnja).
infozona.jpg

Zona traži honorarne suradnike

Splitska Info zona traži honorarne suradnike u realizaciji programa kluba Zona u novoj sezoni koja počinje u rujnu ove godine. Prijavite se do kraja lipnja.
medijska_politika_naslov.jpg

Ministarstvo kulture traži načelnika Sektora za medije i voditelja Službe

Ministarstvo kulture u Narodnim novinama objavilo je natječaj za zapošljavanje dvoje zaposlenika na pozicijama u Samostalnom sektoru za medije. Uz zapošljavanje na neodređeno vrijeme, traže se načelnik/ca tog Sektora i voditelj/ica Službe za medije i audiovizualne djelatnosti u Samostalnom sektoru. Natječaj je objavljen 12. lipnja, 14. u tiskanom izdanju Narodnih novina, a rok za prijavu je osam dana.
posao_bacaci.jpg

Stručno osposobljavanje u Bacačima sjenki

Bacači sjenki raspisali su natječaj za stručno osposobljavanje na programu i odnosima s javnošću, a natječaj traje do 10. lipnja. Prijavu, koja sadrži životopis, motivacijsko pismo i presliku diplome, potrebno je poslati na e-mail bacaci.sjenki@gmail.com.
gong_velika_copy57049.jpg

Gong zapošljava - Open data projekt

Gong je raspisao natječaj za zapošljavanje osobe koja ima aktivističko srce, softverski mozak, pametan jezik i vještine vođenja projekta - upravljanja vremenom, ljudima i financijama. Nudi se prilika za realizaciju digitalnih projekta od javnog interesa, stvaranje socijalnog kapitala van utrke za financijskom profitom, za plaću od 10 100 do 11 850 kuna bruto. Prijave traju do 18. travnja.