Rad

medijska_politika_naslov.jpg

Ministarstvo kulture traži načelnika Sektora za medije i voditelja Službe

Ministarstvo kulture u Narodnim novinama objavilo je natječaj za zapošljavanje dvoje zaposlenika na pozicijama u Samostalnom sektoru za medije. Uz zapošljavanje na neodređeno vrijeme, traže se načelnik/ca tog Sektora i voditelj/ica Službe za medije i audiovizualne djelatnosti u Samostalnom sektoru. Natječaj je objavljen 12. lipnja, 14. u tiskanom izdanju Narodnih novina, a rok za prijavu je osam dana.
posao_bacaci.jpg

Stručno osposobljavanje u Bacačima sjenki

Bacači sjenki raspisali su natječaj za stručno osposobljavanje na programu i odnosima s javnošću, a natječaj traje do 10. lipnja. Prijavu, koja sadrži životopis, motivacijsko pismo i presliku diplome, potrebno je poslati na e-mail bacaci.sjenki@gmail.com.
gong_velika_copy57049.jpg

Gong zapošljava - Open data projekt

Gong je raspisao natječaj za zapošljavanje osobe koja ima aktivističko srce, softverski mozak, pametan jezik i vještine vođenja projekta - upravljanja vremenom, ljudima i financijama. Nudi se prilika za realizaciju digitalnih projekta od javnog interesa, stvaranje socijalnog kapitala van utrke za financijskom profitom, za plaću od 10 100 do 11 850 kuna bruto. Prijave traju do 18. travnja.
upitnik_679x350_copy74921.jpg

UPIT traži osobnog/u asistenta/icu

Udruga paraplegičara i tetraplegičara (UPIT) Osječko-baranjske županije traži osobnog/u asistenta/icu u Osijeku, na ugovor na određeno vrijeme, radi zamjene do četiri mjeseci. Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Rok za prijavu je do srijede, 22. ožujka.
vcz_copy29681.png

VCZ traži voditelja/icu razvojnih projekata

Za razvoj volontiranja poslovnog sektora te samofinanciranja udruge, Volonterski centar Zagreb traži inovativnu, proaktivnu, odgovornu, poduzetnu i umreženu osobu, otvorenu i izravnu u komunikaciji, te vještu u razvoju suradničkih odnosa. Rok za prijavu je 20. ožujka.
kulturanova_copy46716.png

Natječaj za suradnika programa podrške

Zaklada Kultura nova objavila je 15. veljače 2017. Javni natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Zakladi na radnom mjestu suradnika programa podrške. Natječaj je otvoren 14 dana od dana objave.
ipe.jpg

IPE traži suradnika/icu u komunikacijama

Institut za političku ekologiju vas poziva da se prijavite za uzbudljiv i kreativan posao suradnika/ice u komunikacijama na kojem ćete raditi na daljnjem razvoju javne vidljivosti IPE i rada kroz društvene medije. Prijavite se do 25. veljače.