Rad

domino.jpg

Natječaj za radno mjesto producenta

Udruga Domino raspisuje natječaj za radno mjesto producenta. Radno mjesto uključuje rad na produkciji festivala Domina (Queer Zagreb, Perforacije, Sounded bodies) te ostalim programima udruge, kao i rad s medijima i društvenim mrežama. Posao se provodi u fleksibilnom i uhodanom timu, uz segmente rada koji se provode samostalno. Prijave do 26. veljače.
reciklirano_imanje_vukomericu_dobilo_svoju_ekoknjiznicu_slika_354146_1.jpg

Reciklirano imanje - Vukomerić traži pravnika ili pravnicu

Kako je sjeme vrlo bitno jer je osnova uzgoja hrane i predstavlja suverenitet jedne države, a od 2014. godine proglašeno je i nematerijalnom kulturnom baštinom UNESCO-a, Reciklirano imanje Vukomerić odlučilo se više posvetiti uzgoju sjemena, ali i dobro proučiti politiku sjemena. Za takvo nešto potrebna im je osoba koja se razumije u pravo i koja će se zajedno s njima boriti za suverenitet sjemena.
udruga_zamisli_logo_copy86990.png

Udruga Zamisli traži koordinatora/icu aktivnosti

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli objavila je natječaj za koordinatora/icu aktivnosti na lokalnoj razini regionalnog Info centra za mlade Zagreb, na određeno – na šest mjeseci uz probni rok od mjesec dana, radi novootvorenih poslova. Rok za prijavu je 24. siječnja.
zelenaistra.jpg

Zelena Istra objavila javni poziv za stručno osposobljavanje

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Udruga Zelena Istra iz Pule je raspisala javni poziv za primanje osobe na stručno osposobljavanje na radnom mjestu stručna suradnica/ik na programu Zelenog telefona. Natječaj je otvoren do 5. siječnja.
zagrebpride2017_copy55095.png

Zagreb Pride zapošljava

Zagreb Pride traži motiviranu i odgovornu osobu koja dijeli vrijednosti i principe djelovanja Zagreb Pridea, drži do unaprjeđenja položaja LGBTIQ osoba u Hrvatskoj te je tom cilju spremna doprinijeti svojim znanjima na područjima zagovaranja prava LGBTIQ osoba, s posebnim naglaskom na istraživanja i edukacije. Natječaj za programskog asistenta/asistenticu otvoren je do 1. prosinca.
upitnik_679x350_copy47730.jpg

Natječaj za posao - Hrvatski pravni centar

Hrvatski pravni centar objavio je natječaj za obavljanje poslova Savjetnika/savjetnice ili stručnog suradnika/suradnice za financijsko poslovanje neprofitne organizacije. Prijave do 12. listopada.
status_m.jpg

Status M zapošljava!

Organizacija Status:M traži osobu za mjesto financijskog/e administratora/ice. Prijave do 24. rujna.
vcz.png

VCZ zapošljava voditelja/icu edukacijskih projekata i programa

Volonterski centar Zagreb zapošljava voditelja/icu edukacijskih programa i projekata te traže inovativnu, proaktivnu, odgovornu osobu koja poznaje civilni sektor te ima iskustva u radu s volonterima i njihovoj koordinaciji. Početak rada je studeni na godinu dana uz šest mjeseci probnog roka.