Rad

cover_tff_bruketa_zinic.jpg

Volontiranje na Tabor Film Festivalu

Tabor Film Festival poziva sve zainteresirane volontere da se priključe i sudjeluju u realizaciji 14. izdanja festivala koji će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja, što je izvrsna prilika za skupiti dragocjeno iskustvo i upoznati nove ljude. Prijave su moguće do 20. lipnja.
ivana_p_prosvjed_izbjeglice_copy77394.jpg

Socijalni radnik/ca

Isusovačka služba za izbjeglice (Jesuit Refugee Service - JRS) vjerski je utemeljena neprofitna organizacija s misijom pratiti, služiti i zagovarati prava izbjeglica i drugih prisilno raseljenih osoba. Organizacija djeluje zagovarajući dostojanstveno i pravedno postupanje prema izbjeglicama, uz poštivanje temeljnih ljudskih prava i prava na pravičan postupak dobivanja međunarodne zaštite (azila). JRS objavljuje oglas za prijam na radno mjesto socijalnog radnika (m/ž). Prijave do 18. svibnja.
cci.png

Trener/Koordinator volontera (M/Ž)

Centar za civilne inicijative objavljuje natječaj za radno mjesto: Trener-ica/Koordinator-ica volontera. Natječaj je otvoren do 11. travnja u 17 sati.
upitnik_679x350_copy81540.jpg

Javni poziv za procjenitelja/icu građanskih akcija

Zaklada Kajo Dadić poziva sve zainteresirane osobe sa znanjem u području procjenjivanja projekata organizacija civilnoga društva da se prijave za procjenitelja/icu građanskih akcija. Na poziv se mogu prijaviti zainteresirane osobe s područja pet županija: Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske. Prijave do 31. ožujka.
lgbti_ravnopravnost_na_radnom_mjestu_vizual.jpg

Javni poziv - pružanje usluge održavanja predavanja

Udruga Zora poziva da se podnesu ponude za predmet nabave pružanje usluge održavanja predavanja podijeljenu na grupe nabave kako slijedi, a u sklopu projekta LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu. Javni poziv je otvoren do 29. ožujka.
pogon_logo.jpg

Voditelj - koordinator/ica programskih aktivnosti

Ustanova POGON – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade raspisuje jani natječaj za radno mjesto voditelja - koordinatora/ice programskih aktivnosti. Natječaj je otvoren do 10. ožujka.