Rad

pogon_logo.jpg

Voditelj - koordinator/ica programskih aktivnosti

Ustanova POGON – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade raspisuje jani natječaj za radno mjesto voditelja - koordinatora/ice programskih aktivnosti. Natječaj je otvoren do 10. ožujka.
udruga_roda_copy55436.jpg

Roda traži voditelja/icu ureda

Posao uključuje vođenje brige o planiranju, organiziranju i izvršavanju svih uredskih aktivnosti udruge Roda. Prijave su otvorene do 10. ožujka.
large_logo_cms_copy34549.png

CMS zapošljava

Centar za mirovne studije zapošljava osobu na puno radno vrijeme kroz mjeru stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa. Rok za slanje prijava je 7. ožujka.
civilno_drustvo_istra_02.jpg

Procjenitelj/ica građanskih akcija

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva osobe sa znanjem procjenjivanja projekata da se prijave za procjenitelja/icu građanskih akcija. Prijave su otvorene do 15. ožujka.
posao.jpg

Šibensko-kninska županija: Besplatno savjetovanje i osposobljavanje nezaposlenih

Korz projekt AHA- Ad Hoc Asistencija obiteljima koji provodi Organizacija za građanske inicijative s udrugom Žena iz Drniša, Centrom za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez i Šibensko-kninskom županijom, provode se besplatne usluge savjetovanja za nezaposlene. Omogućit će se osposobljavanje 20 osoba koje skrbe o ovisnom članu obitelji. Osposobljavanje se odnosi na zanimanja gerontodomaćin/ca, njegovatelj/ica, dadilja, zavarivač/ica, vozač/ica viličara i kuhar/ica.