Rad

zmergo.jpg

Stručno osposobljavanje u Žmergu

U sklopu programa stručnog osposobljavanja za rad Udruga Žmergo traži osobu za rad na projektima i osobu za administraciju i financije. Natječaj vrijedi do 14. listopada.
logotip_udruge_biom.jpg

Traži se pripravnik ekolog za područni ured u Sinju

Traži se zainteresirani kandidat ili kandidatkinja za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa za mjesto pripravnik ekolog u udruzi BIOM, područni ured Sinj. Prijave se primaju do 5. listopada.
pogon.jpg

Otvoren natječaj za voditelja Pogona Jedinstvo

POGON – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade raspisao je javni natječaj za zapošljavanje na radnom mjestu: Voditelj/ica Pogona Jedinstvo na neodređeno vrijeme. Rok prijave je 19. listopada.
zeleni_telefon99994.jpg

Udruga Eko Pan traži osobu za rad na Zelenom telefonu

Pan, udruga za zaštitu okoliša i prirode iz Karlovca, traži osobu za rad na mjestu lokalnog koordinatora na programu Zeleni telefon. Svi zainteresirani mogu poslati svoj životopis, pismo motivacije i popratne materijale koji dokazuju iskustva i znanja na e-mail adresu do 28. rujna.
idis.jpg

Stručno osposobljavanje u IDIZ-u

Institut za društvena istraživanja upućuje javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad u Centru za omladinska i rodna istraživanja.