Rad

lff_lff.jpg

Udruga Liburnia Film Festival zapošljava producenta/icu udruge

Udruga Liburnia Film Festival otvorila je natječaj za radno mjesto producenta/ice udruge. Ono uključuje administraciju projekata udruge (turneja Liburnia uplovljava, program Slučajno kino, Edukacijski program i Liburnia Film Festival) te produkcijske poslove na navedenim projektima. Prijave traju do 23. siječnja.
yihrr_copy21436.jpg

Natječaj za posao - Inicijativa mladih za ljudskih prava

Inicijativa mladih za ljudska prava jedna je od vodećih regionalnih mreža u području zagovaranja ljudskih prava, promicanja pomirenja i regionalne suradnje te zagovaranja mehanizama tranzicijske pravde. Traže osobu koja će u Inicijativi raditi kao Poslovni direktor/direktorica. Ova osoba će podržavati Programskog direktora i programski tim u administrativnom i projektnom razvoju te u procesima namicanja sredstava i drugih resursa za rad organizacije. Prijave do 2. siječnja.
pride_oglas_2018_768x576.png

Natječaj za stručnu_og suradnicu_ika

Zagreb Pride traži motiviranu i odgovornu osobu koja dijeli vrijednosti i principe djelovanja Zagreb Pridea, drži do unaprjeđenja položaja LGBTIQ osoba u Hrvatskoj te je tom cilju spremna doprinijeti svojim znanjima na područjima zagovaranja prava LGBTIQ osoba. Prijave do 10. rujna.