Rad

autizam_balon1_inportal_copy20451.jpg

Natječaj za učitelja edukatora rehabilitatora za djecu s autizmom

Centar za autizam Zagreb raspisuje natječaj za učitelja/icu edukator rehabilitator-voditelj/ica skupine na određeno puno radno vrijeme, zamjena za bolovanje i rodiljni dopust; ustrojbene jedinice predškolskog odgoja djece s autističnim poremećajem - jedan izvršitelj. Kandidati trebaju ispunjavati uvjete prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi. Radno iskustvo nije važno. Prijave do 30. ožujka.
djeca_leaveourkidsalone.org_copy59202.png

Postani SOS mama / SOS tata

SOS Dječje selo Lekenik i SOS Dječje selo Ladimirevci traže nove SOS mame i tate. Ukoliko vas zanima ovo radno mjesto, prijavite se. Natječaj je otvoren do 10. travnja.
gong_velika_copy57049.jpg

Natječaj za projektnog suradnika/cu

Gong je raspisao natječaj za projektnog suradnika/cu u okviru projekta Mozaik veza. Planirano trajanje rada je 3 mjeseca uz mogućnost produženja na još nekoliko mjeseci tijekom trajanja projekta. Samo najbolje rangirani kandidati bit će pozvani na testiranje i intervju. Prijave pošaljite isključivo e-mailom na adresu ured@gong.hr najkasnije do 23.03.2018. s naslovom poruke Prijava za poziciju projektnog suradnika/ce.
havc_logo.png

HAVC zapošljava

Hrvatski audiovizualni centar raspisao je natječaj za šest različitih radnih mjesta. Prijave traju do 29. ožujka
Foto: Ante Majić

Poziv umjetnicima za predlaganje programa 6. BESA festivala

Kazalište BESA poziva sve umjetnike, pedagoge, zaljubljenike u prirodu, permakulturu i robinzonski način života da prijave svoje prijedloge za sudjelovanje u radioničkom programu 6. BESA festivala koji će se održati na otocima Visu i Svecu u kolovozu. Rok za prijavu je 26. ožujka.
greenpeace_plasticni_val_1.jpg

Greenpeace zapošljava voditelja/voditeljicu kampanja i komunikacija

Greenpeace u središnjoj i istočnoj Europi (GP CEE) s regionalnim sjedištem u Beču, traži osobu za rad na neodređeno vrijeme na poslovima vođenja kampanja i komunikacija (Campaigner/Communications Officer) u hrvatskom uredu u Zagrebu, s odgovornošću za najmanje jednu veću kampanju i komunikacijske poslove Ureda.
dotrscina.jpg

Natječaj Virtualnog muzeja Dotrščina 2018.

Virtualni muzej Dotrščina i Vijeće srpske nacionalne manjine grada Zagreba raspisuju javni natječaj za privremenu memorijalnu umjetničku intervenciju na prostoru spomen-parka Dotrščina u Zagrebu. Ovogodišnji natječaj posebno potiče radove s edukativnom dimenzijom, ali to ni na koji način ne favorizira ili isključuje sve druge umjetničke pristupe i prakse. Natječaj je otvoren do 21. travnja.