Rad

sindikat_biciklista.jpg

Sindikat biciklista traži vanjske suradnike

Udruga Sindikat biciklista traži vanjske suradnike iz područja prometa, prostornog planiranja i prava na projektu Dijalog o mobilnosti u Zagrebu. Prijave traju do 11. kolovoza.
iro.logo.gif

Voditelj/ica financija u IRO-u

Institut za razvoj obrazovanja raspisao je natječaj za voditelja/icu financija. Svi kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju uvjete natječaja mogu se prijaviti do 31. kolovoza putem e-maila.
safu.jpg

SAFU zapošljava

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije raspisala je Javni natječaj za zapošljavanje na više radna mjesta. Rok za prijavu je 17. srpnja.
zenske_studije.jpg

Oglas za asistenta/icu financija

Centar za ženske studije traži asistenticu ili asistenta financija, na honorarnoj bazi, s mogućnošću stručnog osposobljavanja te zapošljavanja. Rok za prijavu je 3. rujna.
vlada_hr.wikipedia_copy97845.jpg

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina zapošljava

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina raspisuje oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, za 1 savjetnika u Vladi i Vladinom uredu i 1 stručnog suradnika. Rok za prijave je osam dana od objave natječaja (od 26. lipnja).
infozona.jpg

Zona traži honorarne suradnike

Splitska Info zona traži honorarne suradnike u realizaciji programa kluba Zona u novoj sezoni koja počinje u rujnu ove godine. Prijavite se do kraja lipnja.
medijska_politika_naslov.jpg

Ministarstvo kulture traži načelnika Sektora za medije i voditelja Službe

Ministarstvo kulture u Narodnim novinama objavilo je natječaj za zapošljavanje dvoje zaposlenika na pozicijama u Samostalnom sektoru za medije. Uz zapošljavanje na neodređeno vrijeme, traže se načelnik/ca tog Sektora i voditelj/ica Službe za medije i audiovizualne djelatnosti u Samostalnom sektoru. Natječaj je objavljen 12. lipnja, 14. u tiskanom izdanju Narodnih novina, a rok za prijavu je osam dana.