Tijekom osmog Božićnog koncerta "Želim život“, građani su humanitarni broj 060 9000 nazvali više od 175 tisuća puta i tako donirali 1,1 milijun kuna za daljnji nastavak rada Zaklade "Ana Rukavina"

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor sudjelovao je u humanitarnoj akciji Želim život: „Drago mi je da mogu biti dio humanitarne akcije koja svake godine iznova pokazuje i dokazuje da iznimna plemenitost i dobrota koju su iskazali mnogobrojni pojedinci, udruge i tvrtke, od 2006. godine pa do danas ne jenjava, dapače, raste i širi se i izvan granica Hrvatske." Više od 15 tisuća ljudi ovoga petka na glavnom zagrebačkom trgu u raspjevanom ritmu podržalo je rad Zaklade Ana Rukavina i pridonijelo ostvarenju Aninog sna.

Tijekom osmog Božićnog koncerta Želim život, građani su humanitarni broj 060 9000 nazvali više od 175 tisuća puta i tako donirali 1,1 milijun kuna za daljnji nastavak rada Zaklade. Uz predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba u call centru mnogim gostima, pridružili su se i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić te su primajući pozive građana prikupili sredstva za daljnji rad Zaklade. "Još jednom hvala svim dobrim ljudima koji su došli večeras na Trg i podržali nas u našem radu. Upravo ta pozitivna energija motivira nas na još naporniji i ustrajniji rad", izjavila je gospođa Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.