djeca_igracke_korakpokorak_copy28230.jpgHrabri telefon podsjeća roditelje da do kraja listopada traju upisi na besplatne radionice za djecu od 4 do 11 godina u Dječjoj kući Borovje. Radionice su osmišljene kao siguran, poticajan i kreativan oblik provođenja slobodnog vremena. Uključuju dobi primjerene, zabavne i edukativne aktivnosti usmjerene na prilagodbu za školu (primarno za vrtićku dob) i osnaživanje za uspješno psiho-socijalno funkcioniranje.

Teme o kojima će djeca učiti, između ostalog, su sljedeće: Komunikacija, Samopoštovanje i Briga o sebi. Obitelj i vršnjaci. Tolerancija. Društvena svijest i odgovornost – prosocijalno ponašanje.

Sve radionice se održavaju u malim grupama, a vode ih posebno educirani volonteri, studenti pomagačkih zanimanja (najviše psihologije) koji su uključeni u mjesečnu superviziju rada i kontinuirane doedukacije. Svaka radionica se provodi jednom tjedno, traje 60 minuta, a u njoj sudjeluje maksimalno 10 djece.

Na poveznici možete pogledati raspored radionica. Sve dodatne informacije o slobodnim mjestima i postupku upisa možete dobiti pozivom na broj 01 6112 758, svakim radnim danom od 8 do 16 sati.