moff_vizual.jpgMedvednica Outdoor Festival vam i godine garantira zabavu na Medvednici! U petak, 14. rujna u večernjim satima, uronite u uzbudljivi svijet outdoora u sklopu Medvednica outdoor film festivala, a u subotu, 15.rujna priključite se brojnim sportsko rekreativnim aktivnostima na otvorenom.

MOF je festival za cijelu obitelj, na kojem nema dosađivanja. Bez obzira na to bavite li se sportom ili ne, na MOF-u imate mogućnost okušati se u raznim rekreativnim aktivnostima kao što su trčanje, penjanje, biciklizam, ples na svili, slackline i drugo. Ovo je prvi outdoor festival organiziran u ovom dijelu Zagreba, pa i Hrvatske, s naglaskom na približavanje sporta u prirodi svim građanima, popularizaciju outdoora u širem smislu te povezivanju klubova i svih ostalih zaljubljenika u Medvednicu. 

PRIHVATI IZAZOV! Sve one koji se žele okušati u utrkama pozivamo da se prijave na dvije glavne utrke:

Mountain Madness Obstacle Race (8 km) – uzbudljiva utrka sa preprekama dizajnirana da iscrpi vašu snagu, izdržljivost, ali je ujedno i dokaz vaše spretnosti, brzine i vještine. Ideja Mountain Madnessa nije pobjeda, nego ludi doživljaj koji ćete sa zadovoljstvom prepričavati drugima! Ova će se utrka u organizaciji Mountain Madness Croatia i Run Croatia održati u Park šumi Dotrščina. Znebač trek - treking tipa score orijentacije od 10-20 km, ovisno o broju točaka koje skupite. Kontrolne točke neće biti teško pronaći tako da neko napredno znanje orijentacije neće biti potrebno, samo dobra volja i malo sivih stanica!

Osim utrka, možete se uključiti u školu brdskog biciklizma ili prijaviti svoje najmlađe na neke od kreativnih radionica. Možete sudjelovati na natjecanju slobodnog penjanja u organizaciji The Hive zagreb climbing gym-a, isprobati akrobacije na svili s plesačicama iz FlyHigh kluba, pobijediti na bogatim tombolama i zaplesati na odličnom after partyju na jedinstvenom prostoru markuševečkog kamenoloma.