biovrt.jpgZa sve one koji se prvi put upuštaju u avanturu vlastitog vrta i za one koji žele naučiti više, udruga Biovrt - u skladu s prirodom je pripremila nekoliko praktičnih radionica koje će vam pomoći kod uzgoja vlastitih presadnica i kod planiranja i kreiranja vašeg ovogodišnjeg vrta.

Popis i raspored proljetnih radionica

  1. veljače Sjetva i uzgoj presadnica u kućnoj radinosti
  2. ožujka Planiranje vrta
  3. ožujka Vrt za korisne kukce i ptice
  4. travnja Vrt za zelene sokove i zdravlje
  5. travnja Izrada prirodnih pasti za zube, ljekovitih macerata i tinktura
  6. svibnja Prepoznavanje samoniklog jestivog i ljekovitog divljeg bilja

Detaljan  opis i termine pogledajte OVDJE. Cijena svake pojedinačne radionice je 100 kuna. Za članove uže obitelji (roditelji, djeca, supružnici, braća) odobrava se popust od 50 posto za drugog člana iste obitelji - uz prethodni dogovor.

Ako dolazite iz Zagreba ili drugih gradova, moguće je da se povežete s drugima da podijelite trošak puta, pa to napomenite pri prijavi. Prijava je obavezna, a broj sudionika ograničen. Sve radionice se održavaju u Čakovcu.

Prijava na e-mail: biovrt@biovrt.com s naznakom Prijava na radionicu (molimo poslati svoje ime i prezime, adresu, kontakt telefon, e-mail adresu i naznaku za koju radionicu se prijavljujete.

Voditeljica: Silvija Kolar–Fodor, predsjednica udruge Biovrt – u skladu s prirodom, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga U skladu s prirodom na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom 24 sata, magazinom za život u skladu s prirodom 100 posto prirodno, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, SirovaHrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom od 2012. inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.