Foto: I djeci s ljubavlju Foto: I djeci s ljubavlju Udruga I djeci s ljubavlju nastavlja s projektom Želimo vježbati vid, čiji je cilj edukacija građana, senzibiliziranje javnosti o važnosti vida, problemima s kojima se susreću osobe s poteškoćama vida, a u sklopu kojeg se nastavlja i humanitarna akcija prikupljanja čepova čija sredstva su namijenjena za opremanje kabineta za vježbanje vida u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji.

"U dosadašnjem radu, uvidjeli smo njihove potrebe, a isto tako i nedostatke sustava, na koje nastojimo kao udruga civilnog društva ukazati i ponuditi rješenja. Naši sugrađani trebali bi biti upućeni u posebne potrebe koje osobe s oštećenjima vida imaju kako bi ih se moglo integrirati u zajednicu te kako bi vodili ispunjeni život", priopćili su iz udruge.

Akcija prikupljanja čepova trajat će do kraja godine, a pozivaju se svi građani i građanke da se odazovu akciji i pomognu u opremanju kabineta za vježbanje vida. Čepovi se mogu donijet od ponedjeljka do petka u sjedište udruge I djeci s ljubavlju, Užarska 28, Rijeka, od 8 do 17 sati.

Ključne riječi: djeca, humanitarna akcija
<
Vezane vijesti