volonteri_velika.jpgVolonterski centar Koprivnice, program Udruge Kopriva, u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i ove godine organizira izbor najboljih koprivničkih volontera u prethodnoj godini. Pravo predlaganja volontera imaju udruge, institucije i tvrtke s područja grada Koprivnice koje su organizirale volontiranje u protekloj godini uz napomenu da volonter ne mora biti član udruge koja ga predlaže. Prijave do 25. veljače.

Kandidati koji su se u 2018. godini iskazali svojim volonterskim angažmanom mogu biti prijavljeni u četiri kategorije:
Zlatni vol za starije od 29 godina,
Zlatni volek za mlađe od 29 godina
Zlatno krdo za manifestaciju koju su proveli volonteri
Zlatna volonterska knjižica za najveći broj skupljenih sati u volonterskoj knjižici

Udruga, institucija ili tvrtka može predložiti po jednog kandidata u svakoj kategoriji, a za nominaciju je potrebno priložiti kratak prikaz (do 2000 znakova) njegovih/njezinih prošlogodišnjih dostignuća, kontakt volontera koji se predlaže i njegovu fotografiju.

Prijave se trebaju dostaviti do 25. veljače 2019. godine na e-mail adresu volonterski.centar.kc@gmail.com. Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite putem e-maila, telefonom ili u ured.

Svečana dodjela nagrada i priznanja održat će se u subotu, 2. ožujka, s početkom u 18 sati u dvorani Doma mladih.
Svi nominirani kandidati će primiti priznanja, a najbolji izabrani volonteri će dobiti i skulpture koje je izradio Dragutin Ciglar te vrijedne nagrade sponzora.