Visina financijske potpore je do 13.000 kuna, a dodijelit će se do petnaest potpora. Rok za prijavu na natječaj je 16. svibnja

Zaklada Slagalica raspisala je natječaj za građanske inicijative Naš doprinos zajednici. Riječ je o devetom natječaju za građanske inicijative s područja 5 županija (Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska). "Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade, ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) i mjesne odbore registrirane u RH u kojima aktivnosti pokreću same organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju u ili pri toj organizaciji/instituciji.

Visina financijske potpore je do 13.000 kuna, a dodijelit će se do petnaest potpora. Rok za prijavu na natječaj je 16. svibnja, više informacija o raspisanom natječaju, prijavne obrasce te primjere do sada financiranih inicijativa može se pronaći na: www.zaklada-slagalica.hr. Novac koji će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno Decentraliziranom modelu financijskih potpora razvoju civilnog društva.