crowd.jpgMarketinška agencija Brodoto organizira Malu online školu crowdfunding koja će se održavati 26. i 27. svibnja.Tijekom dvodnevne edukativne radionice, stručni tim Brodota polaznicima će približiti grupno financiranje kroz predstavljanje svih bitnih elementa za realizaciju uspješne kampanje. Prijave do 25. svibnja.

Crowdfunding u kriznim vremenima postaje ponovno popularna opcija financiranja. Tijekom posljednje velike ekonomske recesije 2008. godine nastale su prve crowdfunding platforme i neke od najuspješnijih kampanja realizirane su upravo u tom periodu.

Polaznici će naučiti kako aktivirati lokalnu i međunarodnu zajednicu da financijski podrže njihove ideje te će usvojiti potrebna znanja i stručnu podrške. Prijaviti se mogu društvena poduzeća, tvrtke, strat-upovi, pojedinci iz kreativne industrije, organizacije civilnog društva i svi zainteresirani koji žele pomoću grupnog financiranja prikupiti materijalna sredstva za realizaciju svojih projekata, stvoriti zajednicu i izgraditi poželjan imidž.

Radionica se održava online tako da možete prisustvovati preko svojeg računala s bilo kojeg mjesta na svijetu. Jedini preduvjet je da imate dobru internetsku mrežu. Komunikacija je dvosmjerna i provodit će se preko video platforme, a svi će polaznici dobiti detaljne upute oko korištenja platforme prije početka radionice.

Agencija Brodoto, glavni organizator Male online škole crowdfundinga, poziva sve zainteresirane pojedince ili timove koji bi voljeli realizirati ideju za svoju kampanju ili jednostavno naučiti više o crowdfundingu kao izvoru financiranja da se prijave najkasnije do 25. svibnja putem web stranice crowdfundingacademy.eu.