PrtscrPrtscrRadionica "Planovi održive mobilnosti - koncept i primjena u Sloveniji, Hrvatskoj i susjednim zemljama" održat će se 4. studenog u prostoru ZgForuma (Gajeva 27) u Zagrebu.

Mreža CIVINET Slovenija-Hrvatska poziva na radionicu "Planovi održive mobilnosti - koncept i primjena u Sloveniji, Hrvatskoj i susjednim zemljama", koja će se održati 4. studenog od 9.45 do 15.00 sati u prostoru ZgForuma (Gajeva 27) u Zagrebu. Cilj radionice je upoznati sudionike s primjerima dobre prakse na području koncepta i primjene planova održive mobilnosti te raspraviti o mogućnostima takvog načina planiranja mobilnosti u regiji.

Bit će prikazani primjeri iz različitih gradova Slovenije, Hrvatske, Austrije i Srbije. Nakon predstavljanja primjera dobre prakse iz pojedinog grada, sudionici će imati mogućnost postavljanja pitanja.

Zainteresirani trebaju sudjelovanje potvrditi najkasnije do 31. listopada Željki Pavlović iz Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, na zeljka.pavlovic@zagreb.hr. Također, e-mail s prijavom treba proslijediti i na vlado.babic@ljubljana.si te lidija@odraz.hr.

Nakon radionice će se održati i sastanak Upravnog odbora Mreže. Detaljniji program radionice možete naći ovdje.