Marina Kelava 15.04.2014.

Razmontiravanje željeznica

Marina Kelava Prošloga su tjedna ukinute ili reducirane brojne domaće željezničke linije koje povezuju sela u odumiranju s gradićima u odumiranju. Međutim, ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić nije se tom prilikom posuo pepelom ni ponudio ostavku.

Što nas čeka

Safety Net

Trg Burze

Deutsche welle

"Eko zona" od ptica do energije

Fotografija članka
U subotu, 12. svibnja, u 15 sati na Prvom programu HTV-a u "Eko zoni" zašto zapinje projekt biolinare u općini Crnac u Virovitičko-podravskoj županiji, što donose promjene Zakona o učinkovitom korištenju energije, te kako je proteklo prstenovanje ptica na zagrebačkoj Savici.

Urednik emisije: Mladen Iličković

Objavi članak na: Twitter Facebook
Dodaj komentar

Molimo, prijavite se ili registrirajte kako biste komentirali. Hvala.

POSLJEDNJE VIJESTI IZ RUBRIKE

24.04.

Prajdionica: Tako malo vremena, toliko puno zabluda - znanost o LGBT-u

Šesta "Prajdionica" uplovit će se u vode znanosti, prvenstveno medicine i psihologije, te rasvijetliti put homoseksualnosti od grijeha, preko psihopatologije do LGBT obitelji. "Prajdionica" će se održati u nedjelju 27. travnja, u 19 sati, u net klubu MaMa, Preradovićeva 18, Zagreb.

24.04.

Slučaj NSU: Desničarski teror u suvremenoj Njemačkoj/ Tribina

Što slučaj NSU govori o rezultatima "denacifikacije" i stanju demokracije u Njemačkoj, te kakvu ulogu u svemu tome ima službena teorija "ekstremizama" saznajte u razgovoru s aktivistima uključenim u praćenje procesa u subotu 26. travnja u 19 sati u Showroomu Galerije "Nova", Teslina 7, Zagreb.

24.04.

Glas građana gradskoj vlasti ne znači ništa?/ Tribina

Inicijativa "Volim Pulu" poziva građanke i građane na javnu tribinu o Muzilu koja će se održati u srijedu 30. travnja u 19 sati u Domu hrvatskih branitelja, a na koju će biti pozvani svi vijećnici i gradska uprava.

24.04.

Great cloth diaper change/ Međunarodna akcija

U tjednu kada obilježavamo Dan planeta Zemlje, udruga "Roda" – Roditelji u akciji organizira sudjelovanje u međunarodnoj inicijativi kojom će se pokušati oboriti prošlogodišnji Guinnessov rekord u previjanju platenih pelena. Akcija će se održati u subotu 26. travnja u prostorima Udruge "Roda" u Čanićevoj 14 u Zagrebu u 11 sati.

24.04.

Cenzura: Građanski nadzor

Pogledajte emisiju "Cenzura" u petak 25. travnja na TV Jadranu u 21:10 sati.

24.04.

Čitaonica: Referendum kao prilika za obnovu demokracije

Na novom susretu "Čitaonice za kritičku politiku" FPZG-a, koji će se održati u petak, 25. travnja, u 18 sati u Dvorišnoj dvorani fakulteta (Lepušićeva 6, Zagreb), gostovat će Danijela Dolenec s Fakulteta političkih znanosti na temu "Referendum kao prilika za obnovu demokracije", dok će gost komentator ovog puta biti Goran Čular s istog fakulteta.

23.04.

Razgovor s Leopoldinom Fortunati

Događanje organiziraju Centar za ženske studije, Feministički front i Multimedijalni institut, a razgovor će se održati u petak 25. travnja u net.kulturnom klubu MaMa (Preradovićeva 18, Zagreb), s početkom u 14 sati.

Info most
Info most
Dokukino
Superknjižara