Marina Kelava 15.04.2014.

Razmontiravanje željeznica

Marina Kelava Prošloga su tjedna ukinute ili reducirane brojne domaće željezničke linije koje povezuju sela u odumiranju s gradićima u odumiranju. Međutim, ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić nije se tom prilikom posuo pepelom ni ponudio ostavku.

Što nas čeka

Safety Net

Trg Burze

Deutsche welle

Prosvjed protiv mobilnih operatera

Fotografija članka
U srijedu, 21. ožujka, inicijativa za snižavanje cijene telekomunikacijskih usluga organizira prosvjede u Zagrebu, u 8,30 sati ispred zgrade T-Coma na Savskoj, u 10 ispred uprave Tele2 na Radničkoj cesti, a od 11,30 do 12,30 sati ispred Vipneta, na adresi Vrtni put 1.

Inicijativa "Mrzim mobilne operatere", nakon što je u svega tri sata prvog dana peticije prikupila više od tisuću potpisa, kreće u novu borbu na niže cijene mobilnih usluga.

Pred zgradama triju mobilnih operatera sutra organiziraju mirni prosvjed. "Tražimo snižavanje cijene telekomunikacijskih usluga, koje su u Hrvatskoj mnogo veće nego u Europi", poručili su organizatori prosvjeda.

Objavi članak na: Twitter Facebook
Dodaj komentar 1 komentar
  1. Storm20.03.2012. 18:52
    Osobno ne bih prosvjedovao protiv Tele2, njihove cijene su vrlo prihvatljive. Račun mi se prepolovio od kad sam prešao na njih s T-coma. Prosvjed protiv T-coma u potpunosti podržavam, preskupi su u svim segmentima. Ne znam kakvo je stanje po pitanju Vipa.
Dodaj komentar

Molimo, prijavite se ili registrirajte kako biste komentirali. Hvala.

POSLJEDNJE VIJESTI IZ RUBRIKE

22.04.

Što će biti kad narastem ili kako izgleda budućnost u osnovnoškolskim nastavnim programima?/ Predavanje u Zadru

U petak, 25. travnja, u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar u 18 sati održat će se posljednje predavanje u sklopu ciklusa "Javna sociologija" pod nazivom "Što će biti kad narastem ili kako izgleda budućnost u osnovnoškolskim nastavnim programima?".

22.04.

Prosvjed podrške radnicima "Naute Lamjane" u Zadru

Bivši radnici propalih zadarskih firmi prosvjedovat će u srijedu, 23. travnja, u 10 sati pred Trgovačkim sudom u Zadru, priopćili su udruga "Solidarnost" i zadarski ogranak Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.

22.04.

EcoLogic - Otpad prošlosti je bogatstvo budućnosti

Udruga "Krizni eko stožer Marišćina" organizira prvi hrvatski Zero Waste simpozij u Hrvatskoj pod nazivom "EcoLogic - Otpad prošlosti je bogatstvo budućnosti". Ovaj će se stručno-poslovni simpozij s međunarodnim sudjelovanjem, te izložbom proizvoda i usluga, održati 30. i 31. svibnja na Sveučilišnom kampusu u Rijeci.

21.04.

Zakon o održivom gospodarenju otpadom/ Tribina u Zadru

Javna tribina na temu "Zakon o održivom gospodarenju otpadom" održat će se u u srijedu, 23. travnja s početkom u 11 sati u Gradskoj knjižnici Zadar.

21.04.

5. obljetnica blokade

Petu obljetnicu blokade fakulteta "Klub studenata Filozofskog fakulteta" KSFF (Ivana Lučića 3, Zagreb) obilježit će prigodnim programom u petak, 25. travnja.

19.04.

Fašizam danas/ Tribina u Rijeci

Riječki "Nemirni Studiji" organiziraju javnu tribinu naziva "Fašizam danas" na kojoj će se pokušati odgovoriti na pitanja vezana za temu uz pomoć gostiju. Mjesto održavanja tribine je prostor riječkog "Palacha", a vrijeme održavanja tribine je utorak, 22. travnja, u 18 sati.

17.04.

Razvojne perspektive Jadrana/ Tribina

Tribina će se održati u srijedu, 23. travnja, od 18 i 30 do 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu "Dom na žalu" (Magazin 5, Preko, Ugljan).

Superknjižara
Info most
Info most
Dokukino