Foto: HINAFoto: HINA"Sigurnije mjesto niti sam tražio niti ću ga tražiti, ni zbog sebe ni zbog onih koje zastupam. Ovo je i moja zemlja, kao i zemlja onih koje predstavljam", komentirao je predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac izjavu Milijana Brkića iz HDZ-a.

"Riječi kandidata za člana Vlade RH upravo su onakve kakve smo do sada dokumentirali u našem Biltenu o govoru mržnje. Gospodin Brkić, neovisno o tome gdje će biti, u Vladi ili negdje drugdje, naći će se dogodine sasvim izvjesno u Biltenu SNV-a", komentirao je predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac izjavu Milijana Brkića iz HDZ-a.

Brkić je, naime, nakon jučerašnjeg predstavljanja godišnjeg SNV-ova biltena Govor mržnje i nasilje prema Srbima u 2015. poručio Pupovcu da "ako je ugrožen, ide tamo gdje nije ugrožen".

"Sigurnije mjesto niti sam tražio niti ću ga tražiti, ni zbog sebe ni zbog onih koje zastupam. Ovo je i moja zemlja, kao i zemlja onih koje predstavljam. U njoj smo se borili i borit ćemo se protiv ovakvog govora, kakvu god on silu predstavljao", zaključio je Pupovac.

aem_copy10163.jpg

Članak je objavljen u sklopu projekta 'U dnevnom ritmu' koji sufinancira Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija).

Ključne riječi: Milorad Pupovac
<
Vezane vijesti