radioradionice_rirock.pngNakon prvog niza radionica u kojima je bilo riječi o osnovama radija zajednice te tehničkih aspektima zvuka i radija, riječka Udruga Ri Rock priprema cijeli niz edukativnih radionica s odličnim mentorima/cama koje će pokriti sve aspekte funkcioniranja jednog radija - od razvijanja novinarskih vještina, vođenja intervjua i sastavljanja priloga, do tehničkog i operativnog dijela u kojem će se polaznici moći upoznati i razviti vještine jednog radijskog voditelja, tehničara i novinara. Prijavite se do 20. rujna.

Mentori: Ana Kuzmanić i Ivana Perić, glavna urednica i novinarka portala H-AlterEdvin Rožić – radijski producent i voiceover.
 
Za sve koji se žele prijaviti na program radionica potrebno je u poveznici u nastavku ispuniti i poslati prijavnicu do 20.09.2019. Prijaviti se mogu svi zainteresirani, a jedini uvjet je da stvaraju sadržaj na Roži! Radionice su besplatne i otvorene za sve zainteresirane, te ograničene na 15 polaznika. Odabrani polaznici obvezni su sudjelovati na svim terminima radionica.

Priključite se radionicama namijenjenim radijskim voditeljima i urednicima koji djeluju (ili će tek djelovati) na našem i vašem radiju zajednice.
 
Više informacija o samim temama i terminima 

Radio Roža je program koji se provodi u sklopu projekta "Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci". Nositelj projekta je Udruga Drugo more, a partneri na projektu su Grad Rijeka, Savez udruga Molekula, Udruga Filmaktiv, Ri Rock i Prostor Plus. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Ri Rock.