Radionica Hrvoja Spudića održat će se 23. i 24. studenoga u I’MM_ Media labu – Kavez, Klub SC – Studentski centar u Zagrebu. Ako želite naučiti kako izraditi svoje kreativne elektroničke projekte za svoj novi nikad viđeni inovativni gadget ovo je svakako radionica za vas. Prijave za sudjelovanje primaju se do srijede, 20 studenog.

Tiskane pločice osnovni su gradivni materijal svih elektroničkih sklopova. Koriste se kao podloga i poveznica komponenti sklopa i najčešća su prepreka u započinjanju vlastitih elektroničkih projekata.

Na radionici će se obrađivati metode izrade tiskanih pločica s lako dostupnim kemikalijama i materijalima, a rezultat će biti tiskana pločica napravljena vlastitim rukama. Izrada tiskanih elektroničkih pločica svojim radnim procesima podsjeća na izradu analogne crno / bijele fotografije.

Hrvoje Spudić studira arhitekturu i bavi se DIY elektronikom i fotografijom. U fokusu interesa su mu eksperimenti pri razvijanju filma te izrađuje jednostavne kamere poput one iz skenera ili kutije cigareta. Jedan je od tehničkih savjetnika I'MM_ Media laba Kulture promjene pri SC-u. Svojim radovima sudjeluje na izložbama, koncertima i prezentacijama I'MM laba, a radom Scanner camera sudjeluje kao član I'MM_a na Device_art-u 4.012 u Pragu. Do sada vodio radionicu 'Elektroničke minijature' pri I'MM_u, te radionicu stereo i pinhole kamera u sklopu programa Klubvizija u SC-u. Su-autor izložbe Elektroničke minijature I'MM_ Media laba predstavljenje u ožujku 2013. godine u Nano galeriji.

Datum:. 23. i 24. studenoga 2013., od 14 do 20 sati.
Broj polaznika: 12-14 max

Ciljana publika: učenici, studenti, umjetnici, wanna be hakeri, dizajneri, programeri, DIY entuzijasti, glazbenici, ljudi svih dobi i profesija
Prijave za sudjelovanje primaju se do srijede, 20.11.2013., u ponoć, na e-mail: imm.medialab@gmail.com. Polaznici se mole da napišu nekoliko rečenica o sebi i zašto žele sudjelovati na radionici.

Kotizacija: 150kn članovi I'MM_ laba, nezaposleni, učenici, srednjoškolci, studenti / 200kn zaposleni
Nakon potvrde od voditelja o osiguranom mjestu na radionici, plaćanje iste obavljate na sljedeći način:
- općom uplatnicom
- pod platitelj upišite svoje podatke (ime, prezime i adresu)
- pod primatelj upišite STUDENTSKI CENTAR, Savska 25, 10 000 Zagreb, na žiro-račun broj: 2360000-1101482432; poziv na broj odobrenja: 264-5303, opis plaćanja: uvijek navedite naziv programa i naziv radionice (I'MM_Media Lab: Radionica Izrada elektroničkih pločica - jetkanje)
- kopiju uplatnice donosite prvi dan radionice i predajete voditelju radionice