leteciobjekti.jpgRadionica Kompleksni leteći elektronički objekti – zračni performans Uroša Todorovića Mikšaja i Damira Prizmića održat će se 27. i 28. lipnja u Radioninom labu(Krugame 48/2, Zagreb) od 12 do 18 sati. Radionica je namijenjena svim zainteresiranima, a prijave traju do 19. lipnja.

Radionica je organizirana u sklopu godišnjeg programa pod nazivom Nove elektroničke koncepcije.

Radionica inženjera Uroša Todorovića Mikšaja i dizajnera Damira Prizmića bavit će se kompleksnim letećim objektima – sve prisutnijom svakodnevnom uporabom dronova s ciljem njihove primjene u umjetničkim instalacijama i javnim intervencijama. Uz osnove aeronautike i fizike, polaznici radionice će sudjelovati u postavljanju zadataka letećim objektima, te na kraju radionice kreirati zračni performans.

Maksimalni broj polaznika je 12, a radionica je namijenjena svim zainteresiranima.
Prijaviti se možete na e mail radiona.org@gmail.com. do 19. lipnja točno u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave.

Kotizacija iznosi 100 kuna za članove Radione, nezaposlene, učenike, srednjoškolce, studente, umirovljenike, a 150 kuna za zaposlene

Nakon potvrde od voditelja o osiguranom mjestu na radionici, plaćanje iste obavljate na sljedeći način:
– općom uplatnicom ili e-bankarstvom
– pod platitelj upišite svoje podatke (ime, prezime i adresu)
– pod primatelj upišite Udruga za razvoj "uradi sam" kulture – Radiona, Kozjačka 41, 10 090 Zagreb, na račun: IBAN: HR2123600001102369684
opis plaćanja: uvijek navedite naziv radionice (Radionica "Leteći objekti")
– kopiju uplatnice donosite prvi dan radionice i predajete voditelju radionice