img_20170831_202431_694.jpgŽelite li naučiti osnove žongliranja i manipulacije objektima, kao i nadograditi već postojeće znanje, pred vama je upravo radionica na kojoj možete svladati navedeno! Prvi Laboratorij cirkuske umjetnosti u 2018. godini dovodi nam u goste venezuelanskog cirkuskog umjetnika, vrsnog žonglera Devadip Vargasa. Radionice će se održati u Medici (Pierottijeva 11, Zagreb).

Radionica je podijeljena u 3 modula:

1. Žongliranje lopticama

24.-25. Veljača, 11h-15h
Tehnika, postura, brojevi, tehnika za napredak od 3 do 7 loptica
Trajanje: 8 sati

2. Žongliranje čunjevima

3.-4.ožujak, 11h-15h
Tehnika, postura, brojevi, tehnika za napredak sa 3 na 5 čunjeva
Trajanje: 8 sati

3. Passing lopticama, čunjevima i drugim objektima,

10.-11.ožujak, 11h-15h
Tehnika, postura, brojanje i bezbroj passing igara – koliko nam vrijeme dopusti
Trajanje: 8 sati

Kotizacija
po modulu: 265 kn
sva tri modula: 635 kn

Prijave koje sadrže vaše ime, prezime i br.telefona, šaljite na: cirkorama@gmail.com , s naznakom Payaso Cara de Papa.

Potrebno je naglasiti za koji se modul prijavljujete, kao i napisati ako se prijavljujete na sva tri modula. Jezik radionice: engleski i španjolski

O voditelju:

Pod imenom Payaso Cara de Papa djeluje umjetnik Devadip Vargas iz Caracasa u Venezueli. Cirkusom se bavi posljednjih 15 godina a osobito je posvećen uličnoj izvedbenoj umjetnosti. Godinama putuje cijelom Venezuelom igrajući i razvijajući ulični cirkuski show The Trompo, uvodeći u svoje, u početku klasično žongliranje, nove načine manipulacije objektom u kombinaciji s vožnjom monocikla. Nakon što je proputovao većinu država Latinske Amerike dolazi u Europu, gdje danas živi, razvija nove trikove i specifičan žonglerski stil.