Alen Ostojić, gradski zastupnik, pokrenuo je inicijativu za uređenjem opasnih autobusnih stajališta na liniji 101 Britanski trg-Pantovčak, neposredno uz zaštitnu ogradu Ureda predsjednika

Na autobusnoj liniji 101 Britanski trg-Pantovčak, neposredno uz zaštitnu ogradu Ureda predsjednika RH nalaze se čak četiri autobusna stajališta iznimno opasna za putnike. Nalaze se doslovno na samoj cesti.

To je potaknulo Alena Ostojića, gradskog zastupnika da pokrene inicijativu za uređenjem tih stajališta. Kako saznajemo Ostojića je primio Predstojnik Ureda predsjednika RH, Vito Turšić koji je izrazio spremnost Ureda predsjednika da se krene u uređenje autobusnih stajališta. Dogovoreno je da se u suradnji sa gradonačelnikom Bandićem oformi tročlano povjerenstvo koje bi činili predstavnici gradske uprave, Ureda predsjednika i Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.

Ostaje za vidjeti hoće li se stajališta konačno urediti u 2014 godini. Do tada, možemo se samo nadati da nitko od putnika linije 101 neće nastradati u prometu s obzirom da Pantovčakom, neodgovorni vozači vrlo često voze i preko 70 km/h.