2.jpgStar Gardens je događaj koji će upotpuniti tople ljetne večeri u Sisku projekcijama na otvorenom pod zvjezdanim nebom. Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Prva projekcija održat će se 3. kolovoza s početkom u 21 sat u dvorištu obitelji Werft, također znanog pod nazivom Oma’s Garten na adresi Ulica kralja Tomislava 26 u Sisku.

Drugi Star Gardens održat će se 9. kolovoza s početkom u 21 sat u dvorištu Gradskog muzeja Sisak na adresi Ulica kralja Tomislava 10, a treći Star Gardens će se održati u dvorištu obitelji Margić u istom terminu na adresi Ulica kralja Tomislava 9.

Neki od filmova koje možete očekivati na Star Gardens projekcijama su Lovačka sreća autorice Maje Alibegović – film koji je odnio nagradu najboljeg dokumentarnog filma, Stuck in rut Luke Padežanina – pobjednički film u kategoriji igranog filma, Enough Anne Mantzaris – pobjednički film u kategoriji animiranog filma, Tete D’Olivier autorice Armelle Mercat koji je odnio nagradu najboljeg filma po izboru publike i Monday – German love story autorice Sophie Linnenbaum, igrani film koji je odnio titulu najboljeg filma u svojoj kategoriji.