zborovi.jpgSve u jedan glas! treći je po redu festival samoorganiziranih aktivističkih zborova koji je nastao kao nastavak prethodna dva festivala (Svi u glas u Beogradu i Vsi v en glas u Ljubljani). 21. travnja u velikoj dvorani Teatra &TD u zagrebačkom Studentskom centru, od 15 do 21 sat, čeka vas ukupno osam sjajnih zborova iz bližeg i daljeg susjedstva.

Zborovi koji nastupaju: Praksa iz Pule, Xop (Hor) i Domaćigosti iz Zagreba, Horkestar iz Beograda, 29. Novembar iz Beča, Zborke i Kombinat iz
Ljubljane i vjerne domaćice iz Le Zbora – kao i fabulozne Zbeletronke na afteru. 

Uz nastupe zborova, čeka vas i izložba u čast proslave 13. rođendana Le Zbora, projekcija filma o aktivističkim zborovima bivše Jugoslavije, te razni drugi popratni sadržaji poput pisanja subverzivnih tekstova pjesama i mnogi drugi!

Ulaz na festival je slobodan za sve posjetitelje. Međutim, da bismo i dalje mogli podržavati kako umjetnike i organizacije, pozivaju se posjetitelji/ce da podrže donacijama koje će biti iskorištene za nagradu Nada Dimić. Svaka je kuna vrijedna i izravno doprinosi razvoju nezavisne scene.

After je uz Zbeletron u kafiću &TD-a od 21 sat do ponoći.

Glas je moćno oružje, dođite pjevati, veseliti se i osnaživati se!