seniori_najava.jpgProstor rodne i medijske kulture 'K-zona' poziva osobe starije od 55 godina na glazbenu tribinu s etno pjevačicom Dunjom Bahtijarević. Tribina će se održati u petak, 29. ožujka u Društveno-kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16/II) od 10 do 11 i 30 sati.

Dunja Bahtijarević je pjevačica koja se bavi tradicijskom glazbom i njezinim različitim primjenama, od suvremenih interpretacija do načina na koje otvara put slobodnijem i otvorenijem pjevanju. Pjeva u bendovima Kazan, Taman tavan i Mimika. Naučit će vas nekoliko tradicijskih pjesama iz Hrvatske, a pjevat će se glasno i višeglasno! Oni koji ne žele pjevati, dobrodošli su slušati i uživati, ali i nešto naučiti.

Sudjelovanje je besplatno, no potrebno je potvrditi dolazak do četvrtka, 28. ožujka 2019. na email tihana@voxfeminae.net ili tel. 091 795 7005.
Osobe koje nisu ranije sudjelovale u projektu "Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost" moli se da donesu osobnu iskaznicu.

Ovo je druga od ukupno osam tribina koje će se održati u sklopu projekta, a cilj je šire uključivanje građana i građanki u kulturni dijalog i sadržaje. 

Projekt "Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost" omogućuje poboljšanje kvalitete života građana starije dobi na Trešnjevci kroz angažman kulturnih radnika i umjetnica te se inovativnim i participativnim radionicama bavi bilježenjem lokalne povijesti i sadašnjosti putem umjetničkog izričaja.