Antej Jelenić 24.07.2014.

Politika i alkemija

Antej Jelenić Neovisno o bilo kakvom programu ili kriminalnom ili čak ubilačkom poduhvatu, politička partija svemutirajuća je supstanca kojoj možemo pripisivati proizvoljna svojstva, kao što naivan alkemičar pripisuje tvari svojstva koja nemaju veze s njezinom prirodom.

Što nas čeka

Trg Burze

Deutsche welle

Tehnike uzgoja presadnica i bilja u kućnoj radinosti

05.03.2013. Ideja Komentiraj Print
Fotografija članka
U nedjelju, 16. ožujka, u urbanom vrtu Studentskog centra u Zagrebu s početkom u 11 sati održat će se prva u nizu radionica posvećenih upoznavanju različitog vrsta sjemenja i tehnikama uzgoja presadnica i bilja u kućnoj radinosti.

Zainteresirani ste za uzgoj hrane, a nemate znanje provesti ideju u praksu. Pridružite nam se u Vrtuljku, urbanom vrtu SC-a gdje ćemo zajedničkim snagama pretvoriti 100 kvadrata u povrtnu oazu i ponovno uspostaviti niti između grada i prirode. Prvu lekciju u shvaćanju prirodnog ritma tla i biljaka započet ćemo nizom radionica posvećenim upoznavanju različitog vrsta sjemenja i tehnikama uzgoja presadnica i bilja u kućnoj radinosti. Vrtlarsku sezonu krstit ćemo sijanjem boba, peršina, salate i drugih začinskih biljaka zato razgibajte zelene palčeve i svratite u Vrtuljak.

Mjesto održavanja: foaje Teatra &TD
Vrijeme održavanja: 16. ožujak, početak 11h
Prijave na mail: vrtuljaksc@gmail.com

Objavi članak na: Twitter Facebook
Dodaj komentar

Molimo, prijavite se ili registrirajte kako biste komentirali. Hvala.

POSLJEDNJE VIJESTI IZ RUBRIKE

18.07.

Poziv fotografima za sudjelovanje na izložbi "Moja lijepa Trešnjevka"

Galerija "Modulor" objavljuje poziv fotografima za prijavu i sudjelovanje na izložbi radnog naslova "Moja lijepa Trešnjevka" koji je otvoren do 1. listopada 2014.

15.07.

Poziv kustosicama i kustosima za sudjelovanje u projektu "Intercity/Switchcity"

"Kunst Kraft Werk" (Leipzig) i "Pogon" (Zagreb) pozivaju kustosice i kustose da se prijave za sudjelovanje u projektu "Intercity/Switchcity". Prva faza projekta sastoji se od kustoske rezidencije u Zagrebu i Leipzigu u trajanju od jednog mjeseca. Rok za prijave je 1. rujan 2014.

15.07.

Radionica pisanja prijedloga projekata

Udruga "Zamisli" kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb uz financijsku podršku Grada Zagreba priprema ciklus radionica pisanja prijedloga projekata koji će se održati od 21. do 31. srpnja u Zagrebu.

14.07.

Zašto jabuka pada sa stabla?/ Kreativna radionica za djecu

Edukacija će se održati u subotu, 19. srpnja, od 15 do 17 sati, u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosi, a prijave su otvorene do petka, 18. srpnja 2014.

14.07.

Filmski konkurs za Green fest 2014.

Autori i autorice kratkih i amaterskih filmova na temu životne sredine, sve do 26. rujna 2014. mogu prijaviti svoje radove za prikazivanje na petom Međunarodnom festivalu zelene kulture.

14.07.

Prijave na Antisalon 2014.

Antisalon je manifestacija nastala 2012. kao opozicija Salonu mladih, kao daleko otvoreniji, demokratičniji i transparentiji mlađi brat ovog poznatog programa HDLU-a. Rok za prijavu je 18. srpnja 2014.

14.07.

Dani sunca 2014./ Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira u Zadru

Udruga "Eko-Zadar" od 18. do 31. srpnja na zadarskoj rivi, odnosno, na predjelu od gata prema Morskim orguljama, organizira tradicionalni Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira "Dani sunca".

Info most
Superknjižara
Dokukino
Info most