Marinko Čulić 28.08.2014.

Avangarda zapadne periferije

Marinko Čulić Velika fertutma digla se uoči današnje konferencije zapadnobalkanskih zemalja u Berlinu zbog najave da će se ondje odlučiti o novom pravcu Jadransko-jonske autoceste. Ona ne bi išla preko Dubrovnika nego kroz Bosnu i Hercegovinu.

Što nas čeka

Trg Burze

Deutsche welle

Tehnike uzgoja presadnica i bilja u kućnoj radinosti

05.03.2013. Ideja Komentiraj Print
Fotografija članka
U nedjelju, 16. ožujka, u urbanom vrtu Studentskog centra u Zagrebu s početkom u 11 sati održat će se prva u nizu radionica posvećenih upoznavanju različitog vrsta sjemenja i tehnikama uzgoja presadnica i bilja u kućnoj radinosti.

Zainteresirani ste za uzgoj hrane, a nemate znanje provesti ideju u praksu. Pridružite nam se u Vrtuljku, urbanom vrtu SC-a gdje ćemo zajedničkim snagama pretvoriti 100 kvadrata u povrtnu oazu i ponovno uspostaviti niti između grada i prirode. Prvu lekciju u shvaćanju prirodnog ritma tla i biljaka započet ćemo nizom radionica posvećenim upoznavanju različitog vrsta sjemenja i tehnikama uzgoja presadnica i bilja u kućnoj radinosti. Vrtlarsku sezonu krstit ćemo sijanjem boba, peršina, salate i drugih začinskih biljaka zato razgibajte zelene palčeve i svratite u Vrtuljak.

Mjesto održavanja: foaje Teatra &TD
Vrijeme održavanja: 16. ožujak, početak 11h
Prijave na mail: vrtuljaksc@gmail.com

Objavi članak na: Twitter Facebook
Dodaj komentar

Molimo, prijavite se ili registrirajte kako biste komentirali. Hvala.

POSLJEDNJE VIJESTI IZ RUBRIKE

29.08.

Outward Bound Hrvatska ovog rujna u Lici

Projekt se održava od 3. do 13. rujna u selu Rizvanuša u srcu Like, a okupit će polaznike iz pet europskih zemalja.

28.08.

Udruga "Help" poziva volontere u Gruziju

Splitska udruga "Help", Mihovilova širina 1, poziva zainteresirane da se prijave za dvomjesečno volontiranje u Gruziji, u sklopu projekta "Human Rights EVS Caravan II".

27.08.

Prijavi se na SKAC igre u Splitu

SKAC igre ove se godine održavaju po drugi put, a odvijat će se u Splitu, Matoševa ulica, od 5. do 12. rujna.

26.08.

Erasmus za studente na razmjeni

Sastanak sa zainteresiranim studentima održat će se 5. rujna u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu, u Zvonimirovoj 8, s početkom u 18 sati.

22.08.

Radionica kućnog kompostiranja

U sklopu 7. ZeGeVege Festivala održivog življenja udruga "Parkticipacija" poziva na radionicu kućnog kompostiranja u petak, 5. rujna, u 15 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

22.08.

PPI za novinare

Radionica će se održati u srijedu, 27. kolovoza 2014., od 11 do 14 sati u Hrvatskom novinarskom društvu, Zagreb, Perkovčeva 2

19.08.

Guerilla marketing radionica u Karlovcu

KA-MATRIX - udruga za društveni razvoj u sklopu programa Nova kultura - Hibridni grad 014. organizira radionicu Gerila marketing koja će se održati 29. i 30. kolovoza u Hrvatskom domu (Mala scena).

Superknjižara
Info most
Info most
Dokukino