Marinko Čulić 28.08.2014.

Avangarda zapadne periferije

Marinko Čulić Velika fertutma digla se uoči današnje konferencije zapadnobalkanskih zemalja u Berlinu zbog najave da će se ondje odlučiti o novom pravcu Jadransko-jonske autoceste. Ona ne bi išla preko Dubrovnika nego kroz Bosnu i Hercegovinu.

Što nas čeka

Safety Net

Trg Burze

Deutsche welle

Natječaj za građanske inicijative Naš doprinos zajednici

18.04.2012. Novac Komentiraj Print
Visina financijske potpore je do 13.000 kuna, a dodijelit će se do petnaest potpora. Rok za prijavu na natječaj je 16. svibnja

Zaklada Slagalica raspisala je natječaj za građanske inicijative Naš doprinos zajednici. Riječ je o devetom natječaju za građanske inicijative s područja 5 županija (Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska). "Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade, ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) i mjesne odbore registrirane u RH u kojima aktivnosti pokreću same organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju u ili pri toj organizaciji/instituciji.

Visina financijske potpore je do 13.000 kuna, a dodijelit će se do petnaest potpora. Rok za prijavu na natječaj je 16. svibnja, više informacija o raspisanom natječaju, prijavne obrasce te primjere do sada financiranih inicijativa može se pronaći na: www.zaklada-slagalica.hr. Novac koji će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno Decentraliziranom modelu financijskih potpora razvoju civilnog društva.

Objavi članak na: Twitter Facebook
Dodaj komentar

Molimo, prijavite se ili registrirajte kako biste komentirali. Hvala.

POSLJEDNJE VIJESTI IZ RUBRIKE

18.08.

Nacionalna zaklada: Demokratizacija i razvoj civilnoga društva

Rok za prijavu na natječaj je 16. rujna.

18.08.

Podrška za međunarodne istraživačke novinarske projekte

Rok za prijavu: 15. rujna 2014.

18.08.

Podrška za istraživačke novinarske radove

Rok za prijavu: 8. rujan 2014.

29.07.

Zeleni pojas

INA sufinancira projekte poput pošumljavanja, uređenja zelenih površina, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka, pošumljavanja opožarenih područja, edukacija o ekologiji te drugih aktivnosti u području održivog razvoja. Rok prijave je 31. kolovoza.

23.07.

Natječaj za prijavu projekta socijalnog poduzetništva

Inicijativa mladih za ljudska prava u sklopu projekta "moJA inIcijaTIva: posljednja faza poslijeratne obnove raspisuje" raspisala je natječaj koji je otvoren do 3. rujna 2014.

23.07.

START - Danube Region Project Fund

Financirat će se projekti iz sljedećih sektora: povezanost regije, zaštita okoliša, gradnja prosperiteta i jačanje regije. Rok za prijavu je 17. rujna.

Info most
Dokukino
Info most
Superknjižara