Marina Kelava 15.04.2014.

Razmontiravanje željeznica

Marina Kelava Prošloga su tjedna ukinute ili reducirane brojne domaće željezničke linije koje povezuju sela u odumiranju s gradićima u odumiranju. Međutim, ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić nije se tom prilikom posuo pepelom ni ponudio ostavku.

Što nas čeka

Trg Burze

Deutsche welle

Natječaj za građanske inicijative Naš doprinos zajednici

18.04.2012. Novac Komentiraj Print
Visina financijske potpore je do 13.000 kuna, a dodijelit će se do petnaest potpora. Rok za prijavu na natječaj je 16. svibnja

Zaklada Slagalica raspisala je natječaj za građanske inicijative Naš doprinos zajednici. Riječ je o devetom natječaju za građanske inicijative s područja 5 županija (Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska). "Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade, ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) i mjesne odbore registrirane u RH u kojima aktivnosti pokreću same organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju u ili pri toj organizaciji/instituciji.

Visina financijske potpore je do 13.000 kuna, a dodijelit će se do petnaest potpora. Rok za prijavu na natječaj je 16. svibnja, više informacija o raspisanom natječaju, prijavne obrasce te primjere do sada financiranih inicijativa može se pronaći na: www.zaklada-slagalica.hr. Novac koji će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno Decentraliziranom modelu financijskih potpora razvoju civilnog društva.

Objavi članak na: Twitter Facebook
Dodaj komentar

Molimo, prijavite se ili registrirajte kako biste komentirali. Hvala.

POSLJEDNJE VIJESTI IZ RUBRIKE

16.04.

Natječaj za građanske akcije

Rok za prijavu je 15. svibnja 2014. godine.

14.04.

Nagrada za izvrsnost u inicijativama civilnog društva/ Natječaj

Rok za dostavu prijava je nedjelja, 15. lipnja 2014. godine.

09.04.

Intercultural Achievement Award

Austrijsko Ministarstvo vanjskih poslova pokrenulo je nagradu za neprofitne organizacije "Intercultural Achievement Award" za projekte interkulturalnog dijaloga. Rok za prijavu je 31. svibnja.

07.04.

Promicanje ljudskih prava

Vladin Ured za ljudska i prava nacionalnih manjina raspisao je Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava udrugama. Rok za prijavu je 29. travnja.

01.04.

Javni pozivi i natječaji Fonda za projekte zaštite okoliša i energetske učinkovitosti

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je natječaje i pozive za dodjelu sredstava za sektor energetike i zaštite okoliša.

01.04.

Javni poziv za predlaganje programa književne, nakladničke i knjižarske djelatnosti za 2014. godinu

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske objavilo je javni poziv za predlaganje programa književne, nakladničke i knjižarske djelatnosti za 2014. godinu u okviru programa javnih potreba u kulturi. Rok za prijavu je 2. svibnja 2014.

28.03.

Natječaj PBZ-a za dodjelu donacija

Rok za dostavu prijava projekata je 7. travnja 2014. godine.

Info most
Superknjižara
Info most
Dokukino