Laudato.hrLaudato.hrDirektorica tvrtke "Laudato d.o.o." je najavila pokretanje prve privatne televizije vjerske tematike, ali Ksenija Abramović je i članica organizacijskog odbora "U ime obitelji"

Direktorica Laudata d.o.o. i urednica katoličkog portala Laudato.hr Ksenija Abramović predstavila je na Odboru Hrvatske biskupske konferencije za sredstva društvenih komunikacija projekt "Laudato TV - naša televizija", javlja Novi list.

"Televiziju će se financirati od investitora, donatora, sponzorskih ugovora, marketinških prihoda, fondova, kluba prijatelja i reemitiranjem programa kod drugih Pay-TV operatora. U ovom trenutku ne očekujem uključivanje HBK u financiranje projekta", kazala je Abramović Novom listu.

Abramović je kao jedan od razloga za pokretanje televizije, što očekuje već sljedeće godine, navela nezadovoljstvo radom hrvatskih medija, osobito Hrvatske televizije "koju hrvatski građani plaćaju pristojbom, a zauzvrat dobivaju izrugivanje svojih uvjerenja i svjetonazora". 

Ova poduzetnica navodi da će ta televizija promicati "ljubav prema Bogu, čovjeku, Crkvi i domovini". Međutim, Abramović ne spominje da je ujedno i članica organizacijskog odbora inicijative U ime obitelji. U videu objavljenom na njenom portalu Abramović zahvaljuje stanovnicima Mostara što su izašli na referendum o braku i glasali "za" pa je jasno gdje će se ta proklamirana ljubav zaustaviti.

laudato.jpg

 

Ključne riječi: U ime obitelji
<
Vezane vijesti