Marina Kelava 14.08.2014.

Gunja treba priču, a ne samo novu ciglu

Marina Kelava Ključno za Gunju nije samo pitanje hoće li obnoviti kuće već hoće li im se ponuditi priča radi koje će u njima i ostati. Kako su već sami odabrali bicikle, zašto to ne bi bila priča o održivosti? To je jedina priča koja se može održati, a već jest dio prijašnje priče ovoga kraja.

Što nas čeka

Safety Net

Trg Burze

Deutsche welle

Čitajte časopis Civilnodruštvo.hr!

18.12.2007. Vijesti Komentiraj Print
Fotografija članka
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva izdaje jedini stručni časopis o civilnome društvu u Republici Hrvatskoj. Tekstove možete čitati i u elektroničkom obliku
Novi broj časopisa Civilnodruštvo.hr priređen je u novome izdanju, u novoj opremi i djelimice promijenjenoj koncepciji. Nakon dosadašnjih 15 brojeva izdanja dvojezičnog dvomjesečnika, uredništvo časopisa provelo je savjetovanje s čitateljima te s predstavnicima zainteresirane i utjecajne javnosti, nakon čega smo odlučili izmijeniti koncepciju odnosno prilagoditi je prioritetnim potrebama ciljane javnosti.
Upravo prvim redizajniranim brojem, pokušali smo obrazložiti pojam građanskog aktivizma i njegov doprinos različitim područjima ljudskih interesa i aktivnosti. Broj otvara članak koji govori o građanskom aktivizmu u području ljudskih prava, potom slijedi o građanskom aktivizmu u području ženskih ljudskih prava, prava LGBT osoba, osoba s invaliditetom, zaštite i promicanja dječjih prava te prava na zdrav okoliš.

Tekstovi
Objavi članak na: Twitter Facebook
Dodaj komentar

Molimo, prijavite se ili registrirajte kako biste komentirali. Hvala.

Superknjižara
Info most
Info most
Dokukino