Marina Kelava 15.04.2014.

Razmontiravanje željeznica

Marina Kelava Prošloga su tjedna ukinute ili reducirane brojne domaće željezničke linije koje povezuju sela u odumiranju s gradićima u odumiranju. Međutim, ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić nije se tom prilikom posuo pepelom ni ponudio ostavku.

Što nas čeka

Trg Burze

Deutsche welle

Čitajte časopis Civilnodruštvo.hr!

18.12.2007. Vijesti Komentiraj Print
Fotografija članka
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva izdaje jedini stručni časopis o civilnome društvu u Republici Hrvatskoj. Tekstove možete čitati i u elektroničkom obliku
Novi broj časopisa Civilnodruštvo.hr priređen je u novome izdanju, u novoj opremi i djelimice promijenjenoj koncepciji. Nakon dosadašnjih 15 brojeva izdanja dvojezičnog dvomjesečnika, uredništvo časopisa provelo je savjetovanje s čitateljima te s predstavnicima zainteresirane i utjecajne javnosti, nakon čega smo odlučili izmijeniti koncepciju odnosno prilagoditi je prioritetnim potrebama ciljane javnosti.
Upravo prvim redizajniranim brojem, pokušali smo obrazložiti pojam građanskog aktivizma i njegov doprinos različitim područjima ljudskih interesa i aktivnosti. Broj otvara članak koji govori o građanskom aktivizmu u području ljudskih prava, potom slijedi o građanskom aktivizmu u području ženskih ljudskih prava, prava LGBT osoba, osoba s invaliditetom, zaštite i promicanja dječjih prava te prava na zdrav okoliš.

Tekstovi
Objavi članak na: Twitter Facebook
Dodaj komentar

Molimo, prijavite se ili registrirajte kako biste komentirali. Hvala.

Info most
Info most
Superknjižara
Dokukino