Antej Jelenić 24.07.2014.

Politika i alkemija

Antej Jelenić Neovisno o bilo kakvom programu ili kriminalnom ili čak ubilačkom poduhvatu, politička partija svemutirajuća je supstanca kojoj možemo pripisivati proizvoljna svojstva, kao što naivan alkemičar pripisuje tvari svojstva koja nemaju veze s njezinom prirodom.

Što nas čeka

Safety Net

Trg Burze

Deutsche welle

Čitajte časopis Civilnodruštvo.hr!

18.12.2007. Vijesti Komentiraj Print
Fotografija članka
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva izdaje jedini stručni časopis o civilnome društvu u Republici Hrvatskoj. Tekstove možete čitati i u elektroničkom obliku
Novi broj časopisa Civilnodruštvo.hr priređen je u novome izdanju, u novoj opremi i djelimice promijenjenoj koncepciji. Nakon dosadašnjih 15 brojeva izdanja dvojezičnog dvomjesečnika, uredništvo časopisa provelo je savjetovanje s čitateljima te s predstavnicima zainteresirane i utjecajne javnosti, nakon čega smo odlučili izmijeniti koncepciju odnosno prilagoditi je prioritetnim potrebama ciljane javnosti.
Upravo prvim redizajniranim brojem, pokušali smo obrazložiti pojam građanskog aktivizma i njegov doprinos različitim područjima ljudskih interesa i aktivnosti. Broj otvara članak koji govori o građanskom aktivizmu u području ljudskih prava, potom slijedi o građanskom aktivizmu u području ženskih ljudskih prava, prava LGBT osoba, osoba s invaliditetom, zaštite i promicanja dječjih prava te prava na zdrav okoliš.

Tekstovi
Objavi članak na: Twitter Facebook
Dodaj komentar

Molimo, prijavite se ili registrirajte kako biste komentirali. Hvala.

Info most
Dokukino
Superknjižara
Info most