Arhiva vijesti

Bandić otvorio ZeGeVeGe!

ZeGeVege festival, s više od 70 izlagača zdrave hrane, ekoloških proizvoda i kozmetike, otvoren je danas na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, a tijekom petka i subote Zagrepčani i njihovi gosti moći će uživati u brojnim popratnim programima.

Za mlade cijelog svijeta

Zajedno s unucima vlasnika Tihomira Boroše, zagrebački gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, otvorio je danas hostel Party u Heinzelovoj ulici koji je uređen u prostorima bivšeg gradskog prihvatilišta za beskućnike.

Neotuđivo pravo na street art

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima primio je jutros u gradskoj palači Dverce direktoricu Centralne jedinice Zagreb Muzeja ulične umjetnosti Ivanu Vukšić.

Svatko ima pravo na ljetovanje

U okviru besplatnih ljetovanja u organizaciji Grada, danas je s parkirališta Gradske uprave u Savudriju krenulo 80 članova Saveza gluhih i nagluhih grada Zagreba

Svi imaju pravo na asfalt

Na poziv mještana i vijećnika Mjesnog odbora Gradske četvrti Peščenica - Žitnjak, gradonačelnik Milan Bandić obišao je gradilište u Kozari putevima, gdje je u tijeku postavljanje završnog sloja asfalta nakon što su izvedeni kanalizacijski priključci.

Humana gesta prema djeci Beslana

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjetio je djecu iz Beslana koja već devetu godinu, nakon terorističkog napada, u organizaciji Grada Zagreba, ljetuju u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom

Zagreb, raj za Zagrepčane

U Zagrebu su ljetni mjeseci i ove godine iskorišteni kako bi se uredile stare prometnice ili napravile nove

Svakom pravo na glazbeno obrazovanje

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić obišao je danas gradilište Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu te najavio završetak građevinskih radova do sredine studenoga ove godine.