Ideja

inovativne_tehnologije_u_prometu_webinar_img.jpg

Čista vozila i inovativne tehnologije u planiranju održivog prometa

Ako vas zanimaju inovacije u tehnologiji prometa, prijavite se na besplatni webinar koji kao tajništvo mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE organiziramo 19. 5. 2021. od 10 do 12 sati na online platformi MS Teams. Predstavnici akademske zajednice iz Hrvatske i Srbije te nekoliko europskih gradova (Maribor, Rotterdam, Lviv) predstavit će vozila budućnosti i nove tehnologije u planiranju prometa. Rok za prijavu: 17. svibnja.
logo_virtualni_muzej_dotrscina.jpg

Natječaj Virtualnog muzeja Dotrščina 2021.

Virtualni muzej Dotrščina i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba raspisuju javni natječaj za privremenu memorijalnu umjetničku intervenciju u čast žrtava fašizma na prostoru spomen-parka Dotrščina u Zagrebu. Natječaj je otvoren do 3. svibnja 2021.
star_film_fest.jpg

Otvorene prijave za 8. Star Film Fest

Star Film Fest je službeno otvorio prijave za natjecateljski program. Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi mladi filmaši između 18 i 35 godina u godini proizvodnje filma. Prijave su otvorene do 16. svibnja.
rovinj_photodays.jpg

Rovinj Photodays 2021: natječaj je otvoren!

13. i 14. edicija Rovinj Photodays festivala tijekom 2020. i 2021. godine održavaju se isključivo provedbom online godišnjeg natječaja te popratnih video i online predstavljanja finalista tijekom jeseni u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci te kod partnera festivala.