Ideja

36mountains.png

Natječaj za 36 Mountains festival 2020

Otvoren je natječaj za peto izdanje 36 Mountains festivala, koji će se održati od 15. do 20. rujna, u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika, u Galeriji Bačva. Rok za prijave je 1. lipnja.
radionica_javni_prijevoz_buducnosti_novo.jpg

Online radionica Budućnost javnog prijevoza

Radionica je namijenjena prometnim stručnjacima, predstavnicima lokalne i regionalne vlasti, predstavnicima poduzeća javnog prijevoza, studentima i organizacijama civilnoga društva. Radionica će se održati na online platformi ZOOM 2. i 9. lipnja, od 10 do 12 i 30 sati. Prijave do 29. svibnja.
crowd.jpg

Otvorene prijave za Malu online školu crowdfundinga

Marketinška agencija Brodoto organizira Malu online školu crowdfunding koja će se održavati 26. i 27. svibnja.Tijekom dvodnevne edukativne radionice, stručni tim Brodota polaznicima će približiti grupno financiranje kroz predstavljanje svih bitnih elementa za realizaciju uspješne kampanje. Prijave do 25. svibnja.
big_hr.jpg

DORF 2020 - natječaj

Organizatori DORF 2020. pozivaju autore i producente dokumentarnih glazbenih filmova da ih prijave na natječaj koji je otvoren do 1. srpnja. Festival osim projekcija filmova organizira i popratne sadržaje: izložbe, promocije knjiga, koncerte i radionice.
2020_5_online_cirkuska_radionica_za_djecu.jpg

Online cirkuska radionica za djecu

Besplatna online cirkuska radionica za djecu iznad 5 godina održat će se ovu srijedu (20. 5.) od 18 do 19 sati u vodstvu Nikoline Majdak iz Umjetničke organizacije CIRK POZOR. Svakodnevni predmeti u kućanstvu dobit će novu namjenu u ovom procesu obogaćivanja mašte i otvaranja novim idejama.
pivilion_2020.jpg

Pivilion – darknet mreža digitalne umjetnosti – poziv na sudjelovanje

U suradnji programa Inquiry Inc.[2020] i projekta hacklab01 – otvoren je poziv za sudjelovanje u Pivilion produkciji namijenjenoj organizacijama, kolektivima, nezavisnim kustosi/ca/ma, umjetnicima/cama koji/e svoje kulturne projekte, umjetničke web arhive i/ili digitalne umjetnine žele predstaviti u decentraliziranom postavu kontinuirane skupne izložbe #pivilion_dot_net*. Odazivi za sudjelovanje u projektu bit će zaprimani kontinuirano, do kraja 2020. godine i/ili do isteka projektnih sredstava.
18.festival_prvih_vizual.jpg

Natječaj za 18. Festival prvih

Umjetnička organizacija Studio Artless otvara natječaj za prijavu radova za 18. Festival prvih. Radovi na temu: Potreba za stanom i stambena politika mogu biti izvedeni u bilo kojem mediju, pod uvjetom da autor u tome mediju radi po prvi put. Natječaj je otvoren do 25. lipnja.
Foto: Miroslav Vajdić

Laboratorij Gajnice - poziv mladim umjetnicima i umjetnicama

Otvoreni likovni pogon poziva mlade umjetnike i umjetnice do 35. godine starosti da se prijave za sudjelovanje na seminaru o participacijskoj umjetnosti i umjetnosti u zajednici koji će se održati u mjesecu lipnju ove godine u Zagrebu. Rok za prijavu je, uslijed privremene stanke u travnju, produljen do petka, 22. svibnja.
radionice_gluma.jpg

Besplatne kazališne radionice Irene Boćkai i Vilima Matule

Umjetnička organizacija ARKTIK – Institut za budućnost poziva sve građane da se prijave na besplatne kazališne radionice u sklopu projekta Dani Zapruđa. Termini radionica: svake subote od 6.6.-4.7.2020. od 10-13h, s javnim nastupom u nedjelju 12.7.2020. u sklopu programa “Dani Zapruđa”. Prijavite se najkasnije do srijede 27.5. do 10h slanjem svojih podataka, kratke motivacije i broja mobitela na email info@arktik.eu.