Ideja

unnamed_72.jpg

Radionica videospotova

Radionica videospotova voditeljice Marine Uzelac povezuje filmske autore s glazbenim izvođačima te same autore kreativno izaziva u stvaranju inovativnih pristupa u formi video spota. Prijave su otvorene do 4. svibnja.
kucna_skola_filma.jpg

Kućna škola filma: besplatna online radionica Art-kina

Art-kino pokreće Kućnu školu filma - besplatnu petodnevnu online radionicu filmske pismenosti koja se održava od 4. do 8. svibnja ove godine, pod mentorstvom filmskog kritičara Dejana Durića s Filozofskog fakulteta u Rijeci. Prijave do 30. travnja.
img_20200420_091458_177.jpg

Natječaj - Djetinjstvo na čekanju

Cirkorama poziva djecu, da im uz pomoć roditelja, pošalju fotografije svojih umjetničkih radova, smještenih u unutarnji ili vanjski prostor koji im puno znači u ovom periodu karantene. To može biti crtež u ulici kojom šeću, na klupi na kojoj najviše vole sjediti, skulptura od grančica ili kamenčića nađenih u šetnji, instalacija bilo koje vrste, modna kreacija na lutki, poezija u formi poruke u prirodi ili na balkonu....dajte mašti na volju! Radovi će biti objavljeni u online zbirci Djetinjstvo na čekanju.
radiona.png

Online radionica: Digitalna sinteza zvuka

Radiona.org organizira online radionicu Digitalna sinteza zvuka pod vodstvom Igora Brkića koja će se održati u dva termina tijekom travnja. Prijaviti se možete na e-mail radiona.org@gmail.com do srijede, 22. travnja, točno u ponoć.
djeciji_online_zbor_ckim_slika.jpg

Dječiji online zbor CKIM-a

Dječji zbor Centra za kulturu i informacije Maksimir i dalje održava redovite online probe dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 20:00 sati.
regiostars.jpg

RegioStars 2020

Europska komisija i ove godine organizira natječaj "RegioStars awards" za odabir najboljeg EU projekta, koji potiče regionalni razvoj. Projekti se na natječaj mogu prijaviti već sada, a prijave traju do 9. svibnja.
udruga_roda_copy41804.jpg

Besplatan e-tečaj za trudnice - drugi ciklus

Trudni ste i u trećem tromjesečju trudnoće (28 tjedana ili više)? Udruga Roda poziva vas na drugi e-Tečaj za trudnice - tečaj koji će se odvijati u potpunosti putem interneta.