Novac

life_logo_odraz.jpg

Otvoren LIFE natječaj za 2019. godinu

Europska komisija otvorila je natječaj za program LIFE za 2019. godinu. Natječaj je otvoren 4. travnja i bit će otvoren do lipnja za konceptne sažetke koji se prijavljuju na potprogram Okoliš, odnosno do rujna za projektne prijedloge koji se prijavljuju na Klimatske aktivnosti.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy45790.jpg

Natječaj za jačanje francusko-hrvatskih partnerstava

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje prvi natječaj za organizacije civilnog društva. Prijave se primaju do 30. travnja.
image002.jpg

HT nagrada za mlade

MSU poziva mlade umjetnike i umjetnice da se prijave za novu HT-ovu nagradu za mlade. Međunarodno stručno povjerenstvo od pristiglih će radova u novoj kategoriji Za mlade izabrati najuspješniji rad koji će biti izložen na izložbi HT nagrada za hrvatsku suvremenu umjetnost i nagraditi ga s 20 tisuća kuna. Natječaj je otvoren do 18. ožujka.
sia_cover.png

Otvorene prijave za Social Impact Award program

ACT Grupa je u Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER javnosti predstavila program Social Impact Award Hrvatska i otvorila prijave za sudjelovanje. Tijekom 2019. godine programom će biti obuhvaćeno najmanje 150 studenata/ica i mladih koji žele razviti svoje poslovne ideje. Prijave su otvorene do 1. svibnja.
plastic_challenge.jpg

Pokrenut natječaj za europske društvene inovacije za 2019.

Europska komisija otvorila je natječaj za europske društvene inovacije za 2019. Tema je ovogodišnjeg natječaja rješavanje problema plastičnog otpada, a traže se ideje i projekti u kojima se plastični otpad smanjuje uvođenjem sustavnih promjena na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini. Neovisno povjerenstvo odabrat će tri projekta kojima će se u listopadu 2019. dodijeliti po 50 000 EUR.
hnd_copy70939.jpg

Natječaj Velebitska degenija

Otvoren je Natječaj za godišnje nagrade Velebitska degenija, za najbolji novinarski rad o zaštiti okoliša (po jedna nagrada za radove objavljene u tisku, internetu, na radiju, televiziji te za fotografiju), u razdoblju od 1. ožujka 2018. godine do 28. veljače 2019. godine. Prijave do 1. travnja.
zagreb.gif

Grad Zagreb raspisao natječaje za udruge

Grad Zagreb raspisao je 14 javnih natječaja za financiranje programa i projekata udruga za 2019. godini. Rok za prijavu na sve javne pozive je 1. travnja.
natjecaj_donacije_hep_2019.jpg

Otvoren HEP-ov natječaj za dodjelu donacija za 2019. godinu

Hrvatska elektroprivreda objavila je Natječaj za dodjelu donacija za sufinanciranje projekata i programa organizacija civilnog društva i ustanova u 2019. godini u područjima: mladi, umjetnost i kulturna baština, okoliš, znanost i društvo te humanitarno djelovanje. Natječaj "Svjetlo na zajedničkom putu" je otvoren do 13. ožujka do 16 sati.