Rad

sdeweslogo.jpg

Sdewes zapošljava

Međunarodni centar za održivi razvoj energetike, voda i okoliša (SDEWES Centre) u Zagrebu traži osobu informatičkog usmjerenja za poslove informatičke podrške u udruzi, rad na web aplikacijama, uređivanje web stranica te sudjelovanje u nabavi računalne opreme. Rok za prijave je 29. travnja.
oglas1_813x540.png

BIOM traži koordinatora/icu volontera

Udruga Biom traži motiviranu i ambicioznu osobu za ulogu koordinatora/ice volontera koja će im se pridružiti te samostalno i u timu sudjelovati u radu s volonterima, članovima i širom javnosti. Prijave do 21. travnja.
prijavi_se_za_praksu_u_civilnom_drustvu1_yihr.jpg

Praksom u udruzi do društvene promjene: poziv za mlade

Inicijativa mladih za ljudska prava poziva mlade ispod 30 godina koji su završili fakultete društvenog ili humanističkog usmjerenja, a nezaposleni su ili rade izvan struke da se prijave na program Prakse u civilnom društvu. Rok prijave za program prakse je 1. travnja (do kraja dana).
sunce_udruga_logo.jpg

Udruga Sunce zapošljava suradnika/cu edukatora/icu

Udruga Sunce Split raspisuje natječaj za radno mjesto: Suradnik/ica edukator/ica. Prijave s potrebnom dokumentacijom zaprimaju se putem e-maila: info@sunce-st.org, a rok za podnošenje prijave je 13. studenog.
zez.jpg

Voditelj/ica administrativnog poslovanja

ZEZ traži voditelja/icu administrativnog poslovanja koji će se svojim iskustvom i energijom vješto uklopiti u njihpv raznovrstan tim stručnjaka i praktičara. Prijave do 25. listopada.