Rad

biom_logo.jpg

Udruga Biom objavljuje natječaj za novinare

Udruga Biom raspisala je natječaj za novinarske radove, odnosno pruža jednokratnu novčanu potporu za novinarku ili novinara koji bi se tijekom šest mjeseci posvetili istraživanju i izvještavanju o krivolovu. Prijavite se do 26. lipnja.
logo_bioteka_3.png

Bioteka zapošljava

U sklopu projekta LORA – laboratorij održivog razvoja Udruga Bioteka zapošljava jednu osobu na radno mjesto stručnog suradnika/stručne suradnice, na određeno vrijeme, na razdoblje od 21 mjesec. Rok za prijave je do 25. lipnja.
unnamed_41.jpg

Stručno osposobljavanje u KONTEJNER-u

Kontejner je raspisao natječaj za stručno osposobljavanje na mjestu asistenta/ice koordinatorice programa udruge. Rok za prijavu je četvrtak, 25. travnja.
crosol.png

Crosol zapošljava

Platforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske (CROSOL) je nestranačka i neprofitna organizacija civilnog društva koja je aktivna u području međunarodne razvojne suradnje i humanitarne pomoći. Od studenog 2018. godine provode EU projekt ‘’Towards open, fair and sustainable Europe in the world/ EU Presidency 2019-2020“ u sklopu kojeg će se otvoriti dva radna mjesta - za zagovaračke aktivnosti i poslove logistike/administracije. Prijave do 13. veljače.
cms_posao.jpg

CMS zapošljava pravnika/pravnicu

Centar za mirovne studije raspisao je natječaj za radno mjesto pravnika/pravnice. Prijave se zaprimaju do kraja dana u četvrtak, 14. veljače.
jrs_logo.jpg

Traže se ljudi za rad s izbjeglicama

Isusovačka služba za izbjeglice traži osobu za suradnju s lokalnom zajednicom (m/ž) i suradnika u integraciji osoba pod međunarodnom zaštitom (m/ž). Rok za prijave je 12. veljače.