Rad

kultura_nova_copy58440.jpg

SOR u Zakladi Kultura nova

Zaklada Kultura nova objavila je 11. lipnja na mrežnim stranicama Javni natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Zakladi na radnom mjestu suradnika za istraživanje i razvoj. Rok za prijavu je 24. lipnja
biom_logo.jpg

Biom traži voditelja/icu komunikacija

Biom traži voditelja/icu komunikacija u sklopu Life projekta Delivering the EU Biodiversity Strategy: Awareness and Capacity Building against Bird Crime in Priority Flyway Countries – Life Against Bird Crime. Prijave s navedenom dokumentacijom se zaprimaju isključivo putem e-maila na adresu posao@biom.hr. Rok za podnošenje prijave je 24. svibnja.
posao.jpg

Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom traži vozača/icu kombija

Udruga osoba sa cerebralnom i dječjom paralizom objavilo je natječaj za vozača/icu kombija na području Primorsko-goranske županije, u Rijeci, na određeno vrijeme, novootvoreni poslovi. Zaposlenje je na puno radno vrijeme - dvokratno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Prijave do 11. svibnja.
door_logo_vertical_150x135.jpg

DOOR zapošljava starijeg stručnog suradnika/cu!

DOOR je u potrazi za stručnjakom ili stručnjakinjom tehničkog, društvenog ili prirodoslovnog usmjerenja. Poticajna okolina, doprinos razvoju društva, razvoj novih vještina, stručnost i dinamičnost kvalitete su kojima raspolažu i o kojima priželjkuju čitati u vašim prijavama. Rok za prijavu je 26. travnja.