Pritisak odozdo

mozemo_zajedno.jpg

Nacionalni dan invalida rada

Nacionalni dan invalida rada ove godine pada u nedjelju, 21. ožujka, a Udruga invalida rada Zagreba (UIR Zagreba) će taj dan obilježiti dan kasnije, u ponedjeljak, 22. ožujka 2021. godine on-line objavom predavanja i izložbe.
Foto: Radiofabrik Showcase - Community Radio Salzburg

Peticija za spas Radio Študenta - Ljubljana

Radio Študent Ljubljana nalazi se ispred možda najvećeg izazova u svojoj 52-godišnjoj povijesti. Neočekivano i nenajavljeno brisanje Radia Študent iz budžeta Studentske organizacije u Ljubljani za 2021. godinu moglo bi značiti kraj za najstariji neovisni i studentski medij u Europi.
Foto: Ljudi za ljude<br>

Skupovi podrške Baniji: Jezuitski trg Zagreb i Kalemegdan Beograd

Na simboličan način sutra, 12. siječnja, s početkom u 12 h održat će se istovjetni skupovi podrške stanovništvu Banije pogođenim potresom, i to na zagrebačkom Jezuitskom trgu i beogradskom Kalemegdanu, kod spomenika “Ribar” kipara Simeona Roksandića.
infografika_stres.jpg

BlueMonday akcija: Uljepšajmo "najdepresivniji dan u godini"

Udruga Životna linija organizira akciju pomaganja građanima izloženima stresu i depresiji na ovogodišnji Plavi ponedjeljak (engl. BlueMonday), poznat u medijima i kao "najdepresivniji dan u godini". Akcija se održava na Zoomu, u ponedjeljak 18. siječnja od 19:00 do 20:30 sati.