unnamed_33.jpgDrugi, jesenski, ciklus ovogodišnjeg Plana za bijeg održat će se od 10.11. do 13.11. U ovom izdanju ciklusa malih radiofonijskih izvedbi predstavljaju se dva projekta u nastajanju.

Mlađe generacije moći će pogledati radiofonijsku predstavu To može samo radio! Autorsko-izvođačkog tima RadioTeatra u Kazalištu LET, a za one malo veće dolazi performans Isabel: Bach Coeur, druga postaja violinistice Isabel na svojoj sljedećoj postaji; u Kući Arko.

TO MOŽE SAMO RADIO!

– nedjelja 10.11. u 12h, Kazalište LET (Tkalčićeva 33, Zagreb)

Predstavljanje rada u nastajanju radio-predstave katastrofe s pucanjem, pjevanjem i Marsovcima, za djecu od 8 do 12 godina.

ISABEL: BACH COEUR, DRUGA POSTAJA

- Srijeda, 13.11. u 20h, Kuća Arko, Basaričekova 24, Zagreb

PLAN ZA BIJEG je godišnji ciklus malih radiofonijskih izvedbi Multimedijalne kolibe u suradnji s ansamblom RadioTeatra iz Zagreba. Već šestu godinu zaredom pozivaju razne autore/ice i izvođače/ice da istražuju područje susreta radija i scenske izvedbe uživo u trajanju do 30 minuta, pod umjetničkom palicom Pavlice Bajsić Brazzoduro.

Ulaz na dječju predstavu To može samo radio! je besplatan, a donacija za performans "ISABEL: Bach coeur, druga postaja" je 20 kn. Rezervacije: radioteatar@gmail.com