invaliditet_copy21209.jpgDruštvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije objavilo je natječaj za tri osobna/e asistenta/ice na području Rijeke, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova. Zaposlenje je na 20 sati tjedno u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz osigurana u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spada svakodnevna pomoć osobama s invaliditetom.

Zainteresirani mogu osobno doći na adresu poslodavca: Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije, 51000 Rijeka, Kružna 7, uz prethodnu najavu na telefon: 051 214595 ili mobitel: 098 346080, odnosno posati pismene prijave na email: dmspgz7@gmail.com.

Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije je jedinstvena, registrirana, samostalna, nevladina, humanitarna udruga koja brine o oboljelima od multiple skleroze na području Primorsko-goranske županije. Udruga je osnovana 20. prosinca 2002., a djeluje u prizemnom prostoru smještenom na Korzu, u Kružnoj 7, preko puta Palacha i pored Udruge umirovljenika.